Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szabó Mariann távozott az X-Faktorból

X-Faktor - Szabó Mariann távozott az X-Faktorból

A mentorok állva tapsolták meg a 31 éves nyíregyházi lány teljesítményét. Szombat este, mindenki legnagyobb meglepetésére, az X-Faktor, Szabó Mariann számára ért véget.

Szombaton a tehetségkutató filmzenés estét tartott. A fellépők egy-egy film betétdalát adták elő, ki nagyobb ki kevesebb sikerrel.
Király L. Norbi, aki tehetséget eddig is remekül vegyítette a dekadenciával, az AC/DC Big Gun c. dalával nyitotta a sort. Őt követtea sorban, Szabó Mariann Tina Turner klasszikusával a Goldeneye-al majd a látszólag enyhe posztnatális depresszióval küzdő Shodeinde Dorka következett, Mariah Carey All I want for Christmas című ’94-es slágerével.

X-Faktor - Szabó Mariann távozott az X-Faktorból

Az első reklámblokk után láthattuk a kemény kritikát kapott Vastag Tamást, a Pókember c. film egyik betétdalával (Hero). A Non Stop hozta a tőle megszokott vicces, néha önmaguk paródiájába átcsapó szokásosat, egy filmzenés egyveleggel.

Takács Nikolas az Ain’t No Mountain High-al próbálta lenyűgözni a mentorokat, ami viszont igazán csak Wolf Katinak és Janicsák Vecának sikerült, az előbbinek a Kiss from a Rose-al, az utóbbinak pedig Whitney Houston I will always love You c. dalával.

Azt már Majka is megmondta, hogy „az élet egy átkozott kiszavazó show” (csakhogy stílusosan, az RTL Klub reality műsörainál maradjunk), így valakinek búcsúzni kellett. Ez a valaki, pedig mindenki nagy meglepetésére Szabó Mariann volt.

A nyíregyházi lány, Shodeinde Dorkával „párbajozott”. Az esküdtszék egyikük teljesítményétől sem volt elájulva, és úgy látszik, azt sem vették figyelembe, hogy Dorka az este folyamán többször is minősíthetetlenül hamisan énekelt.
A mentorok, 2-2 arányba döntetlent szavaztak. A végső ítéletet pedig, az általában egyébként kellemesen unalmas, Malek Miklós mondta ki.

A műsorvezetőknek, így ki kellett bontani a szavazatokat tartalmazó borítékot. Ilyen esetekben a továbbjutó mindig a több szavazatot kapó előadó. A nézők szombat este, Shodeinde Dorkát jutatták tovább.

Zsuzsi

2010. 11. 07. 22:19

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 09. 16:20
Nevetséges, hogy a mentoroknak és a közönségnek sincs hallása...Geszti Péter a műsor után azt mondta Dorkának, hogy azon az estén énekelt a legjobban. Nem így kéne vígasztalni. Hamis volt mindkét dala. A párbaj alapján én Mariannt juttattam volna tovább.
Vendég 2010. 12. 23. 14:00
csá jólvagy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szabó Mariann távozott az X-Faktorból cikk képei
X-Faktor - Szabó Mariann távozott az X-FaktorbólX-Faktor - Szabó Mariann távozott az X-Faktorból