Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nincs veszélyben Lady Gaga trónja!

MTV Europe Music Awards - Nincs veszélyben Lady Gaga trónja!

A jelölések alapján sokan azt hihették, hogy napjaink kettes számú énekesnője, Katy Perry a legnagyobb, Lady Gaga babérjaira tör, hiszen mindketten öt-öt jelölést kaptak a 17. alkalommal Madridban megrendezett MTV Europe Music Awardson. Nos, ismét bebizonyosodott, hogy a gála alatt Budapesten koncertező, és onnan élőben bejelentkező Lady Gaga trónja nincs veszélyben!

A New York-i Lady Gaga az öt jelölésből hármat díjra váltott: a Legjobb énekesnő, a Legjobb dal (Bad Romance) és a Legjobb popelőadó kategóriákban győzött. A Santa Barbara-i születésű Katy Perry csak egy kategóriában diadalmaskodott – övé a legjobb videoklip.

Eminemet négy kategóriában jelölték – a legjobb hiphopelőadók között nyert. A három jelölést begyűjtött Thirty Seconds to Mars egy díjat vitt haza, a legjobb rockelőadónak járó elismerést, az ugyancsak három kategóriában jelölt Muse viszont hoppon maradt. Figyelemreméltó, hogy a kanadai tinisztár, Justin Bieber háromból két jelölést is díjra váltott – a Legjobb énekes és a Legjobb "Push Act" kategóriákban győzött –, ami jó jel a november 21-én Los Angelesben megrendezendő 38. MTV American Music Awards előtt, ahol négy nominációt kapott.

A díjkiosztó egyetlen meglepetését a Legjobb európai előadó kategória szolgáltatta. A mifelénk teljesen ismeretlen olasz Marco Mengoni Európa-szerte népszerű előadókat is legyőzött: a spanyol Enrique Iglesiast, a román Innát, az orosz Dima Bilant, valamint a szintén ismeretlen lengyel Afromental zenekart.

MTV Europe Music Awards 2010
Legjobb énekesnő – Lady Gaga
Legjobb énekes – Justin Bieber
Legjobb dal – Lady Gaga: Bad Romance
Legjobb videoklip – Katy Perry featuring Snoop Dogg: California Gurls
Legjobb új előadó – Ke$ha
Legjobb popelőadó – Lady Gaga
Legjobb rockelőadó – Thirty Seconds to Mars
Legjobb alternatívzenei előadó – Paramore
Legjobb hiphopelőadó – Eminem
Legjobb koncertelőadó – Linkin Park
Legjobb World Stage előadás – Tokio Hotel
Legjobb „Push Act” – Justin Bieber
Legjobb európai előadó – Marco Mengoni (Olaszország)
Global Icon – Bon Jovi
Free Your Mind – Shakira

Puha József

2010. 11. 08. 5:51

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 09. 12:23
Na, akkor ez TÉMA lehet ma, a "SztárfigyelŐ"-ben is. Igaz? Egyesek trónja meg veszélybe kerülhet, ha mindig megfázogatnak, egyik napról a másikra! Még ha immunerősítgetnek is - elméletben, betűkből tankolgatva. ;-P :) (Hogy ez a "Bé" is minek "jött" pont most délben? Megint hallgathatom tovább a ... HrádiJÓt.) ;-/ ;-P
Vendég 2010. 11. 09. 12:25
ez a psychopata luvnya (Lady senki Gaga) a múltkor abban a marhahús "ruhában" olyan volt, mint egy vöröslő ló hímtag egy tehén vulvába csomagolva. :-(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nincs veszélyben Lady Gaga trónja! cikk képei
MTV Europe Music Awards - Nincs veszélyben Lady Gaga trónja!