Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tagad Michael Jackson kiadója

Michael Jackson - Tagad Michael Jackson kiadója

A Sony Music egyelőre tagadja a vádakat, miszerint a hamarosan megjelenő ’Breaking News’ c. új Jacko dal hamisítvány, amelyben nem a pop királya énekel.

Black or white

A kiadó „teljes bizonysággal”állítja, hogy a ’Breaking News’ vokáljait igenis Michael Jackson énekli, adta hírül a BBC News, miután a néhai énekes unokaöccsei, TJ és Tarryl a Twitter közösségi oldalon kifejtették, hogy szerintük pont az ellenkező igaz, és a dalt nem nagybátyjuk énekli.

A dal egyébként a hamarosan megjelenő ’Michael’ című poszthumusz albumon jelenik meg, de már most online meghallgatható a Breakingnews.michaeljackson.com oldalon.

Michael Jackson - Tagad Michael Jackson kiadója

„A dalban nagyon sok homályos vokál anyagot kevernek Michael Jackson sample-ekkel”, írta Twitter oldalán TJ Jackson. Tarryl pedig egyenes azt állítja, hogy Michael hangja egyáltalán nem csendül fel a dalban, csak hasonló hangú előadók éneklik a szerzeményt.

„A Michael Jacksonos hangzás és az eredeti Michael Jackson ének két teljesen különböző dolog”, mondta Tarryl, majd hozzátette, hogy ő egyébként is ott volt a stúdióban, amikor a dal eredeti felvétele készült.

„Úgy gondolom, hogy van egy pár eddig még meg nem jelentetett dal, amelyen tényleg Michael énekel, azokat 100%-ban támogatom, de a ’Breaking News’-t sajnos nem tudom, mert azt egyszerűen nem a nagybátyám énekli".

A Sony Music, a dal producerével Mark Ronsonnal karöltve viszont azt állítja, hogy teljesen biztos a hanganyagok eredetiségében.

„Teljesen biztosak vagyunk a dalok eredetiségében. Alapos kutatást végeztünk és meghallgattunk mindenkit, aki anno Michaellel együtt volt a stúdióban, a dalok felvételekor”.

Zsuzsi

2010. 11. 08. 20:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 09. 1:27
Nem MJ énekli, hanem Malaci. Amúgy ezen a képen pedig hasonmása E'casanova van
Vendég 2010. 11. 09. 16:01
Szerintem Tarryl-nek van igaza. Miért állítana valótlan dolgot?...én is meghallgattam a felvételt, és tényleg nem MJ énekli. De hogy a kiadó hogy afrancba gondolja, hogy ezt az emberek beveszik....Eddig süllyedni nagyon gáz!!
Vendég 2010. 11. 10. 15:30
Szánalmas a Sony. Szánalmas az a sok ember is aki, most Michael nevéből akar pénzt csinálni. Ő már sajnos nincs itt, hogy mindezt megakadályozza. Sony pedig leállíthatná magát. Nézze csak meg a FB-on a világ összes rajongójának véleményét. Senkit nem vernek át.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tagad Michael Jackson kiadója cikk képei
Michael Jackson - Tagad Michael Jackson kiadójaMichael Jackson - Tagad Michael Jackson kiadója