Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alexis Jordan Amerika új kedvence

Alexis Jordan - Alexis Jordan Amerika új kedvence

Alexis Jordan személyében, egy új előadóval gazdagodott a zenei világ. A fiatal lány négy éve egy amerikai tehetségkutatóban tűnt fel. Már akkor sejteni lehetett, hallani fogunk még róla.

Happiness

Manapság tehetségkutatókból nem szenvedünk hiányt. De volt ez másként is! A zenei és egyéb tehetségkutatók hajnalán indult útjára a tengerentúlon, az America’s Got Talent című műsor, ami lényegében ugyanaz, mint a Britain’s Got Talent és a hazai Csillag Születik.

Az első évadban a világ máris csodájára járhatott a 11 éves Bianca Ryan-nek, aki énektudásával meghökkentett mindenkit. Azóta azonban vajmi keveset tudunk az akkori győztesről! De vannak, akik később futottak be!

Alexis Jordan - Alexis Jordan Amerika új kedvence

Az említett showban feltűnt, egy akkor még csak 14 esztendős leányzó, Alexis Jordan. A közönséget már első produkciójával levette a lábáról, amikor is Whitney Houston, I Have Nothing c. dalát adta elő. Alexis akkor csupán az elődöntőig menetelt, de nyilvánvaló volt, hogy hallunk még róla a jövőben.

Alexis nem kapkodta el az énekesi karriert. Gyermekként nem szállt fejébe a népszerűség. Mára tehetséges dalszövegíró és énekesnő vált belőle, aki még Jay-Z érdeklődését is felkeltette. A közelmúltban megkötötte első lemezszerződését, ami természetesen első albumának elkészítését is felvezette. Szeptember 7-én debütált Alexis első kislemeze és bemutatkozó dala, a Happiness.

Az újdonság az amerikai dance toplista első helyén debütált a közelmúltban. A hétvégén pedig a brit slágerlistán is bemutatkozhatott, rögtön egy előkelő harmadik hellyel. Nem meglepő tehát, hogy a 18 éves lány dalához már klip is készült. Ismerkedjünk is meg vele!

engyus

2010. 11. 09. 17:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 16. 20:20
Ember,ez a klip már nyáron fent volt a neten....
Vendég 2010. 12. 29. 1:54
És már jön is az új dala a Good Girl.
Vendég 2010. 12. 29. 1:59
Már akkor nézegettem a You Tube-ra feltett videóit mikor még nem volt senki. Követtem a sorsát és egyszer csak bejelentett az egyik videóján hogy Jay-Z a főnöke, mondom mi van akkor most lesz lemeze wow háát megcsinálta, nem hiába jól énekel a csajszi
engyus 2011. 01. 26. 20:10
Kedves első kommentelő! Olvasd el még egyszer a cikket és rájössz, hogy nem is klippremierről volt szó! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Alexis Jordan Amerika új kedvence cikk képei
Alexis Jordan - Alexis Jordan Amerika új kedvenceAlexis Jordan - Alexis Jordan Amerika új kedvence