Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mától ingyenesen letölthető a Beady Eye első dala

Beady Eye - Mától ingyenesen letölthető a Beady Eye első dala

Liam Gallagher új együttesének debütáló dala, a ’Bring the Bright Light’ november 10-től ingyenes letölthető a nagyérdemű számára.

Ma reggeltől, bárki ingyenesen letöltheti Liam és csapata első dalát, a ’Bring the Bright Light’-ot az együttes weboldaláról. (beadyeyemusic.com.)

A dal a zenekar nemsokára megjelenő debütáló albumán is fellelhető lesz, amelyet idén nyáron kezdtek el készíteni, és amely előreláthatólag 2011-ben jelenik majd meg.

Az album produceri teendőit, Steve Lillywhite látja el, aki többek között együtt dolgozott már, a U2-val a Dave Matthews Band-el, és a ’The Smith’-el is.

Beady Eye - Mától ingyenesen letölthető a Beady Eye első dala

Ahogy azt már mi is hírül adtuk, az együttes, Liam szerint sikeresebb lesz, mint anno az Oasis valaha is volt. Pedig a tagok majdnem mindegyike hivatalosan is az Oasis csapatát erősítette egykor (Gem Archer, Andy Bell).

A dal hamarosan kislemez formájában, bakeliten is elérhető lesz, a csapat egy másik szerzeményével, a ’Sons of the Stage’-el egyetemben.

Zsuzsi

2010. 11. 10. 16:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 01. 24. 9:16
JÓ)))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mától ingyenesen letölthető a Beady Eye első dala cikk képei
Beady Eye - Mától ingyenesen letölthető a Beady Eye első dalaBeady Eye - Mától ingyenesen letölthető a Beady Eye első dala