Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Összecsapta új anyagát a Republic

Republic - Összecsapta új anyagát a Republic

Idei, jubileumi koncertjük képét és hangját is rögzítették, a közel kétórás műsor dupla CD-n, illetve DVD-n is napvilágot lát, a rajongóknak szánt, összecsapott változat azonban – érthető módon – nem kerül boltokba.

Így járnak azok, akik évtizedeken keresztül készítik a jobbnál jobb dalokat: mérlegelhetnek, hogy mi maradjon bent, és mi essen ki a 20. évfordulóra a budapesti Papp László Sportarénában megrendezett koncerten. A Republic ügyesen oldotta meg a feladatot: a 24 felvétel – köztük egy négy dalt összefogó egyveleg – szépen végigmegy a repertoáron. (A felhozatal valóban gazdag: a Repül a bálnától A 67-es úton és a Szállj el kismadáron át a 2010-es Szemében a csillagokig majd’ minde rajongó megtalálja a kedvenc számait.)
A 2010. március 15-én rögzített felvétel DVD-n, illetve dupla CD-n is elérhetővé válik, sőt, a zenekar honlapján (www.republic.hu) egy speciális, összecsapott változat is elérhető, melyben a DVD mellé bekerült a két hanghordozó is. E különleges, sorszámozott, mindössze 500 példányos változat nem kerül boltokba: a banda ugyanis névre szólóan dedikálja azokat!

Balajti Péter

2010. 11. 12. 14:01

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Összecsapta új anyagát a Republic cikk képei
Republic - Összecsapta új anyagát a Republic