Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új albumon dolgozik a Guns N’ Roses

Guns N' Roses - Új albumon dolgozik a Guns N’ Roses

A Guns N’ Roses gőzerővel dolgozik új albumán, amelynek munkálata, gitárosuk, DJ Ashba szerint, most nem fog 15 évig tartani, mint ahogy az, az előző lemezük, a Chinese Democracy esetében történt.

You could be mine

Az együttes tagja, most azt ígérik, hogy következő albumuk felvételeit normál időben fejezik majd be. A dalírás ugyan korai fázisában tart még, de állítólag már eddig is „remek ötletekkel rukkoltak elő”.

„Egyelőre mindent megvitatunk, mindenki elmondja az ötleteit és úgy tűnik valami nagyszerűt fogunk alkotni”, mondta DJ Ashba RockItOutBlog.com online magazinnak.

Guns N' Roses - Új albumon dolgozik a Guns N’ Roses

„Rengeteget dolgozunk vele és jól is haladunk, nem tart majd annyi ideig, mint a Chinese Democracy elkészítése”, ígérte Ashba.

A gitáros azt is elárulta, hogy Axl is nagyon lelkes az új albummal kapcsolatban és ő is tele van új ötletekkel.
„Nagyon izgatottak vagyunk, Axl is rendesen kiveszi a részét a munkálatokból és nagyon sok terve van az új lemezt illetően.”

Előző lemezük, a 2008-ban megjelent Chinese Democracy 1993- tol készült, és már azt hihettük, Axl és csapata a megjelenéssel addig vár, amíg Kína államformát nem vált. Tizenöt év ide vagy oda, az albumtól a kritikusok így sem voltak nagyon elájulva, ennek ellenére 5 millió példány fogyott belőle világszerte.

Az új lemez sorban a hetedik Guns N’ Roses album, és a második azóta, hogy az együttes tagjai szinte teljesen lecserélődtek.

Zsuzsi

2010. 11. 12. 17:08

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 16. 18:20
Sztárfigyuli... nem rég jöttem meg L-ből. a Dorci batátnéje a fürdő ajtóban belém botlott majdnem - ha az volt? (ma reggel KERAK-os RJ. lánya szerki újságféle.. forrású "Hreggeli étkezést kaptunk" ám! :) :P
Vendég 2010. 11. 16. 18:23
"Bé is marketingel" - csak másképp? :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új albumon dolgozik a Guns N’ Roses cikk képei
Guns N' Roses - Új albumon dolgozik a Guns N’ RosesGuns N' Roses - Új albumon dolgozik a Guns N’ Roses