Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett Rihanna és Drake közös klipje

Rihanna - Megérkezett Rihanna és Drake közös klipje

A barbadosi énekesnő egymás után készíti a jobbnál jobb dalokat. Ezért nem is meglepő, hogy napjaink egyik legismertebb és legkedveltebb énekesei között tartják számon Rihannát. Legutóbb Drake-kel készített duettet, melynek klipje ma debütálhatott.

What's My Name?

Rihanna az éjszaka folyamán hozta nyilvánosságra legújabb klipjét. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy hivatalosan tegnap került a lemezboltok polcaira Rihanna legújabb albuma, a Loud.

Az énekesnő ötödik albumának bemutatkozó kislemeze mára már igazi kedvenccé vált. A szeptemberben bemutatott Only Girl (In The World) c. felvétel, még most is a letöltési és slágerlisták élmezőnyében tanyázik. Október 29-én pedig megjelent a Loud második kislemeze, What’s My Name? címen.

Rihanna - Megérkezett Rihanna és Drake közös klipje

Rihanna mostanság egyre többször készít duetteket. Gondoljunk itt például a David Guetta nevével fémjelzett, Who’s That Chick c. dalra, vagy az Eminemmel közösen készített megaslágerre, a Love The Way You Lie -ra.

A What’s My Name? című felvétel a kanadai rapper, Drake közreműködésével jött létre. Az újdonság jóval nyugodtabb, lassabb tempójú dal lett, mint az énekesnő előző két dala. Ezzel együtt hamar a rajongók kedvence lett, ugyanis a Billboard Magazin Hot 100-as listájának jelenlegi első helyezettjéről beszélünk.

A dal zenei videóját szeptember 26-án forgatták le New Yorkban, a Philip Andelman rendező vezetésével. De vannak a videónak olyan részletei is, amit egy nappal később sikerült csak rögzíteni a kanadai előadóval. A kisfilm ma éjjel debütált Rihanna hivatalos You Tube csatornáján.

engyus

2010. 11. 13. 12:05

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett Rihanna és Drake közös klipje cikk képei
Rihanna - Megérkezett Rihanna és Drake közös klipjeRihanna - Megérkezett Rihanna és Drake közös klipje