Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A nézőknek nem tetszett Szeleczki Dávid produkciója?

Megasztár TV2 - A nézőknek nem tetszett Szeleczki Dávid produkciója?

A Megasztár 5 hetedik döntőjében a versenyzők ismert filmslágerekkel szálltak versenybe. A műsort stílusosan Claudia és Tilla némafilm-korszakot megelevenítő jelenete vezette fel. A verseny egyik fiatal reménysége Szeleczki Dávid távozott, hiszen kevés szavazatot kapott.

Elsőként Lakatos Yvette robbant be a színpadra és énekelte el a Több, mint testőr című film egyik betétdalát, az I’m every woman-t. A zsűri három férfitagja (Eszenyi Enikő később érkezett – ahogy korábban is - színházi elfoglaltsága miatt) hosszasan méltatta a péceli tinédzser teljesítményét, kihangsúlyozva, hogy adásról-adásra érettebb és profibb produkcióval készül. Utána Giorgio következett, autentikus Blues Brothers figurát hozva, remekül énekelte a Thing című dalt. Harmadikként Tolvai Reni lépett színpadra, aki eddigi élete csúcspontjának tekinti a Megasztárt és minden egyes percét élvezi. Reni Alicia Keys Empire state of mind c. dalával szállt versenybe. Az ítészek nem voltak elragadtatva, az unalmas dalt szerintük Reni is csak nagyon nehezen tudta emészthetővé tenni és kritikával illették a nagyváradi vadmacska frizuráját is. Szíj Melinda az Álom luxuskivitelben című klasszikus legszebb betétdalát, az Audrey Hepburn által világhírűvé lett Moon River-t választotta. Ruhája és frizurája is remekül passzolt a dalhoz. Noha úgy tűnt, Melindának ismét gondjai adódnak a ritmussal, az első néhány bizonytalan taktus után gyönyörűen énekelte el a lírai számot. A zsűri véleménye szerint most a külseje és a ruhája is harmóniában volt az egyéniségével. Kállay-Saunders András Elton John egyik slágerével, a Bridget Jones filmben felcsendülő Sorry seems to be the hardest word című dallal lépett a színpadra. A new york-i srác ismét szép ívet énekelt, be is zsebelte a zsűri dicséretét. Kökény Attila ezen az estén a Hegylakó legendás slágerét, a Who wants to live forever-t énekelte, a stúdióban szinte felrobbant a nézőtér, óriási ovációt kapott a háromgyerekes apuka. Azért azt tegyük rögtön hozzá, hogy nekünk nem tetszett a dal, egyszerűen nem Attila hangjához passzol.

Megasztár TV2 - A nézőknek nem tetszett Szeleczki Dávid produkciója?

Végezetül a súlyos torokgyulladással küszködő – és hatalmas rajongótáborral rendelkező - Szeleczki Dávid kapott lehetőséget, aki néhány nappal ezelőtt még 40 fokos lázzal nyomta az ágyat. A próbákon nem is énekelt, hogy erre az egy szólódalra minden energiáját összpontosíthassa. Sajnos ez azonban nem bizonyult elegendőnek. A nézők szavazatai alapján Kökény Attila, Lakatos Yvette és Szeleczki Dávid kapták a legkevesebb voksot. Közülük végül Kökény Attila továbbjutott, Yvette és Dávid közül a zsűri Yvette-t engedte tovább és a nagykőrösi fiú könnyek közt búcsúzott a társaitól és a Megasztártól.

Jövő héten pedig különleges duett adás lesz, ahol nem csak egymással, hanem sztárvendégekkel énekelnek majd párban a versenyzők! Igaz ilyen a korábbi szériában már volt, viszont a sztárfellépők is emelhetik a versenyzők színvonalát vagy éppen gyűjthetnek nekik több voksot.

2010. 11. 13. 13:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 16. 16:46
hipohonder senki.nem veszi észre senki?mindig valamit kitalál hogy miért gyenge.de ő alapból gyenge!a rajóngó tábora tábor meg csaj hülye csajokbol áll akik meglátnak egy csini pofit és máris el vannak ájulva akárhogy énekel.bátran merem állítani hogy az gimnáziumom zenekarjának tagjai egyenként lesöprik őt.szörnyű... mi lsz igy 3 év mulva? egy hamis szemét kupacot fogunk zenének hivni? köszönjük sok degenerált tini lány.
Vendég 2010. 11. 26. 14:22
Dávidnak igen is van hangja.Szuper jó énekes és nem csak tini lányokból áll a rajongó tábora ha olvasnál újságot akkor rádöbbennél arra hogy ő nagyon tehetséges énekes.És Nagykőrösön ő a MEGASZTÁR de szerintem máshol is!!! Szuper vagy Dávid!!
Vendég 2010. 12. 16. 16:10
Szerintem nagyon igazságtalan volt mert nagyon hősies volt és hősiesen küzdött de én örülök, hogy eddig is eljutott!!!
Vendég 2010. 12. 23. 0:30
Szerintem nagyon jó a Dávid,sokkal jobb mint SP v Fluor és ha valaki az ellenkezőjét állítja az menjen be a Megasztárba és jusson el legalább addig mint Dávid!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A nézőknek nem tetszett Szeleczki Dávid produkciója? cikk képei
Megasztár TV2 - A nézőknek nem tetszett Szeleczki Dávid produkciója?Megasztár TV2 - A nézőknek nem tetszett Szeleczki Dávid produkciója?