Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mariah Carey ünnepi lemeze

Mariah Carey - Mariah Carey ünnepi lemeze

A népszerű énekesnő a legszebb karácsonyi albumot készítette el olyan slágerekkel, mint az örök érvényű All I Want For Christmas Is You, a tradícionális The First Novel, Little Drummer Boy és O Little Town Of Bethlehem vagy a négy saját dalának egyike, az Oh Santa.

Az Oh Santa egy igazi mai pop dal, a klip látványvilága pedig a 70-es éveket idézi. Mariah mindent megtett azért, hogy a karácsonyi lemezek legjobbját készítse el – mondjuk ilyenkor minden előadó erre törekszik -, hiszen nem kisebb nevekkel dolgozott együtt a dalokon, mint az American Idol-os Randy Jackson, a többszörös platinalemezes slágergyáros Jermaine Dupri, James Poyser (Aretha Franklin, The Roots, Lauryn Hill) vagy az ötszörös Oscar-jelölt Marc Shaiman.

Walter Afanasieff-el közösen írta a 18(!) No.1 világslágerrel rendelkező énekesnő a már említett "All I Want For Christmas Is You"-t, mely a mostani anyagon új változatban hallható, és mely 2005 és 2008 között folyamatosan újra és újra felkerült a karácsonyi szezon legkedveltebb dalai közé. Nem beszélve arról, hogy sokan már megőrültek, hiszen a csapból is ez folyt, de hiába néha a negatív reklám is jól jöhet!

2010. 11. 13. 13:07

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 18. 20:45
Szuper a lemez, Mariah megint valami maradandót alkotott. A One Child egyszerűen fenomenális!!! Kötelező vétel mindenkinek karácsonyra!!!
Vendég 2010. 11. 20. 16:29
Nekem már megvan a lemez. Lehet kapni dvd-s kiadást. Nagyon szép, igényes és hangulatos. A legjobb, legszebb karácsnyi lemez az idén megjelentek közül. Köszönjük Mariah!!!!!! Akinek még nincs meg, és karácsonyi zenét keres idénre, csak ezt tudom ajánlani! Nem bánjátok meg! Én már most ezt hallgatom, pedig még egy hónap van karácsonyig :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mariah Carey ünnepi lemeze cikk képei
Mariah Carey - Mariah Carey ünnepi lemeze