Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Itt az új Jacko kislemezdal!

Michael Jackson - Itt az új Jacko kislemezdal!

50 Cent, Lenny Kravitz és Akon is tiszteletét teszi Michael Jackson legújabb sorlemezén, mely a Pop királyának halála után majd egy évvel jelenik meg. Gyere és kattanj rá az album első kislemezdalára, melyben Jacko ismét a szenegáli-amerikai sztárral együtt hallható!

Leleplezték Michael Jackson 2010. december 13-án megjelenő, Michael címmel illetett új albumának dallistáját. A 10 tételes korongot az a fülbemászó dallamú, végleges formáját Akon közreműködésével elnyerő Hold My Hand nyitja, melyet digitális kislemezként is elérhetővé tesznek. A 2007-ben Jacko által rögzített felvételt kollégája véglegesítette az idén.

A további dalok többségének már a címe is beszédes: Monster (Szörnyeteg), Best Of Joy (Az öröm java), Keep Your Head Up (Emeld fel a fejed), Hollywood Tonight (Hollywood ma éjjel). Ráadásul egyes tételek elnevezése a Pop királyának halála után borzongató, új értelmet nyer: Breaking News (Adásunkat megszakítjuk), Behind The Mask (Az álarc mögött), (I Can’t Make It) Another Day – vagyis Nem hagyhatom másnapra…

A közreműködő művészek között a szenegáli-amerikai Akon mellett (aki már a Thriller 25. jubileumi kiadásán is részt vett a Wanna Be Startin’ Somethin’ 2008 című Jacko-dalban) szóhoz jut a Grammy-díjas 50 Cent, illetve közreműködik az a Lenny Kravitz is, aki négy egymást követő évben is elhozta a Best Male Rock Vocal Performance kategóriában adományozott arany gramofont.

Íme a hivatalos dallista:
1. Hold My Hand (duett Akonnal)
2. Hollywood Tonight
3. Keep Your Head Up
4. (I Like) The Way You Love Me
5. Monster (közreműködik: 50 Cent)
6. Best Of Joy
7. Breaking News
8. (I Can’t Make It) Another Day (közreműdködik: Lenny Kravitz)
9. Behind The Mask
10. Much Too Soon

Balajti Péter

2010. 11. 15. 22:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 16. 20:07
Nagyon-nagyon jó!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Itt az új Jacko kislemezdal! cikk képei
Michael Jackson - Itt az új Jacko kislemezdal!