Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dupla DVD-vel támad Ákos

Ákos - Dupla DVD-vel támad Ákos

A platinalemezzé vált A katona imája című album megjelenése után bő egy hónappal a nyári turné kép- és hanganyaga is hordozóra kerül. A kiadvány egyik csemegéje a Ne fájjon többé című dal, melyben Lukács Laci és Mező Misi támogatják Ákost.

A tavalyi év sem volt unalmas az Ákos rajongóknak, akkor dupla Bonanza Banzai DVD, illetve a 40+ koncert kétlemezes CD-je, illetve DVD-je okozott fokozott örömöt. Idén is lesz mit betolni a karácsonyfa alá, hiszen a Test és az Indiántánc duplakorongos pakkja, a Szindbád dala DualDisc-kiadása és A katona imája című CD/DVD-album után, november 29-étől az idei turné kulcspillanataiból megszerkesztett kétkorongos Szindbád turné 2010 című dupla DVD ostromolhatja a MAHASZ DVD Top 20-as listáját.

A koncertkorongon 15 tétel szerepel majd, köztük az Erő és alázat, a Csak a szerelmen át, a Lady GaGa Bad Romance című dalának feldolgozása, amit a Bonanza Banzai-féle Calypsóval bolondítottak meg, míg a Ne fájjon többé című dalban a Tankcsapda és a Magna Cum Laude frontemberei, Lukács Laci és Mező Misi álltak Ákos mellé. Ráadásul a teljes koncertanyag nem egy, hanem mindjárt két változatban tekinthető meg, mivel az összes dalhoz alternatív képsáv választható!

A szélesvásznú látvány élményét sztereó, Dolby Digital 5.1-es és DTS 5.1-es hangsáv fokozza majd, az extrakorongot a Szindbád dala és A fénybe nézz klipje, két werkfilm (egy a turnéról, egy az új albumról) és rejtett ráadásanyag tölti meg.

Balajti Péter

2010. 11. 17. 9:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dupla DVD-vel támad Ákos cikk képei
Ákos - Dupla DVD-vel támad Ákos