Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sohase mondd, hogy vége!

Pulp - Sohase mondd, hogy vége!

Újabb angol zenekar jelentette be a visszatérését. Pedig a frontember a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy nem látja értelmét az újrakezdésnek. Ráadásul a zenészek még néhány hónapja is határozottan tagadták, hogy tervben lenne az újjáalakulás. Most mégis két 2011-es koncertdátummal rukkoltak elő, és turné is lesz.

A sheffieldi Pulp együttesről van szó. 1978-ban alakult meg, de csak az 1995 októberében megjelent Different Class című ötödik stúdiólemezével vált kultikus zenekarrá. Az utolsó, We Love Life című hetedik stúdióalbumát 2001 októberében adta ki, és 2002-ben oszlott fel. A frontember, Jarvis Cocker énekes-gitáros szólókarrierbe kezdett, eddig két nagylemezzel jelentkezett.

Pulp - Sohase mondd, hogy vége!

„Úgy döntöttünk, hogy összeállunk, és jövő nyáron adunk néhány koncertet. Az már biztos, hogy fellépünk a londoni Wireless Festivalon és Spanyolországban. A turnénk most szerveződik, az állomásai hamarosan ismertté válnak. A koncerteken az eredeti felállás minden tagja szerepel, és az együttes pályafutásának összes szakaszából elhangzanak dalok” – olvasható a Facebookon kiadott közleményben. Az eredeti felállású Pulp utoljára 1996-ban állt együtt színpadon.

Puha József

2010. 11. 18. 13:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sohase mondd, hogy vége! cikk képei
Pulp - Sohase mondd, hogy vége!Pulp - Sohase mondd, hogy vége!