Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Shodeinde Dorka búcsúzott az X-Faktortól

X Factor - Shodeinde Dorka búcsúzott az X-Faktortól

Szombat este Shodeinde Dorka számára ért véget az RTL Klub zenei tehetségkutatója. A 19 éves lány a Vastag fivérek fiatalabbikjával szemben maradt alul a „párbajban”.

Tegnap este az X-Faktor versenyzői házibuli slágerekkel próbálták elkápráztatni a nézőket és mentoraikat. Több illetve kevesebb sikerrel.

A fiatal anyuka, Shodeinde Dorka nyitotta a sort, Whitney Huston ’I wanna dance with Someody’ c. szerzeményével, majd a múlt heti párbaj győztese Takács Nikolas, mutatta meg tudását, a Simply Red egyik slágerével. Őket követte, a szinte mindig hibátlan teljesítményt nyújtó Wolf Kati egy Kelly Rowland számmal, majd a Vastag Tamás lépett színpadra. A Vastag testvérek kevésbé karizmatikus tagja az Uptown Girl-el próbálta levenni a zsűrit a lábáról, sajnos ismét sikertelenül.
Itt szeretnénk megjegyezni, hogy az Uptown Girl, nem az ír fiúcsapat, a Westlife slágere, mivel a dal, az őket korban és tehetségben is megelőző Billy Joel szerzeménye 1983-ból.

A tehetségkutató ezen pontján, sajnos, már szinte fogadni is lehetett, az esti párbajozókra.

Janicsák Veca a Szerelem utolsó vérig c. magyar film betétdalát énekelte, a tőle megszokott líraisággal.
A műsorba az igazi buli hangulatot Király L. Norbi hozta meg Rod Stewart ’Higher and higher’ dalával, Norbinak sikerült még „spontán” megtáncoltatnia valakit a közönség soraiból is.

Az estet Vastag Csaba zárta. Akármi is legyen később a Vastag tesók sorsa, az biztos, hogy eddig sem jutottak volna el, ha a mentorok őket is párba állítják, mint a szerencsétlen Nyári testvéreket (Summer Sisters). A ’Vastag Brothers’, valjuk be őszintén, elég hülyén hangzott volna. Csaba félig kigombolt ingben, hosszan nézett a kamerába, mialatt a Házibuli egyik filmdalával próbálta kihozni magából a maximumot, nem is rosszul.

Senkinek nem okozott meglepetést, hogy az este két párbajozója Shodeinde Dorka és Vastag Tamás lett. A párbajt Tamás kezdte, az REM egykori slágerével, a ’Losing my Religion’-el. Ha a tehetségkutatóban végig, legalább félig ennyire hitelesen énekel, valószínűleg kevesebb negatív visszajelzést kapott volna a mentoroktól.
Párbaj dalával Shodeinde Dorka is jóval több dicsérő szót csalogatott ki most a zsűriből, mint pár hete, azonban igazi döntés most sem született. A mentorok most is 2-2 arányba szavaztak, így ismét borítékot nyitottak a műsorvezetők. A szavazatok alapján a nézők Vastag Tamásnak szavaztak még egy esélyt.

Zsuzsi

2010. 11. 21. 13:07

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 22. 6:19
Simply Red, nem Simple Red.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Shodeinde Dorka búcsúzott az X-Faktortól cikk képei
X Factor - Shodeinde Dorka búcsúzott az X-Faktortól