Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magna Cum Laude Karácsony

Magna Cum Laude - Magna Cum Laude Karácsony

Az immár hagyományosnak számító Magna Karácsony idén a Syma Rendezvénycsarnokban lesz lezúzva, és az előzetes tervek szerint egyben a banda fennállásának legnagyobb, eddigi leglátványosabb produkciója lesz.

Karácsonyi koncert

Az 1999-ben Gyuláról indult együttes mára napjaink egyik legsikeresebb pop-rock koncert zenekara, a települési rendezvények és a nagy fesztiválok kiemelt attrakciója. A hazai rádiók mintegy 10 dalt forgatnak állandóan a Magna eddig megjelent 4 stúdióalbumának repertoárjából, amelyek legtöbbje a hallgatók és a slágerlisták favoritja. Az országos ismertség a fiúkat kortól nemtől függetlenül a zenekedvelők és - művelők kedvencévé tették a közvetlen vidéki srácokat, akik dalaikban és a koncertjeiken egyaránt az élet örömeit, bánatait, érzéseit az egyszerű embereket az egyszerű embereknek éneklik meg.

Magna Cum Laude - Magna Cum Laude Karácsony

E gondolat vezérelte a budapesti Magna Karácsony gondolatát, amely idén is egy igazi vidéki hangulatú családi mulatságnak ígérkezik. A szervezők egy mobil sátorral toldják majd meg a Syma „A” csarnokának szoborkert felöli oldalát, ahol helyben sülő disznótoros és pálinka standok segítenek majd alapozni a hangulatot. A Magna koncertje egy szokatlanul nagyszabású látványos attrakcióval kecsegtet, ahol több mint 2 órában, sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel csendül fel majd a Minden Állomás, az Átkozott Nők, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Te légy most, a Visszhang, a Színezd újra, a Pálinka dal és a többi közönség kedvenc mellett megannyi ritkaság is!

A zenekar a szakma elismerését is élvezi, amelynek bizonyítéka, hogy a korábbi nagykoncerteken olyan előadók vállalták el boldogan a banda meghívását, mint Révész Sándor, Lukács Laci, vagy Nagy Feró. Az idei nagykoncerten hazánk egyik megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb rocksztárja, a 30 éves fennállását szintén idén ünneplő Edda frontembere, Pataky Attila lesz a Magna vendége, akivel közösen szólaltatnak majd meg a fiúk nagy slágereket mindkét zenekar dalai közül.

Akinek a koncert végeztével még nem elég a buliból, de kellően feltöltődött pozitív energiákkal és pálinkával egyaránt, az folytathatja a mulatozást a helyszínen, ahol egy össznépi táncikálás várja majd a közönséget.

-CsL-

2010. 11. 24. 10:28

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 30. 18:46
mára sok music.hu forrás lett! ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magna Cum Laude Karácsony cikk képei
Magna Cum Laude - Magna Cum Laude KarácsonyMagna Cum Laude - Magna Cum Laude Karácsony