Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Pa-Dö-Dö énekesnője és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalát

VIVA - A Pa-Dö-Dö énekesnője és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalát

Minden évben óriási várakozás előzi meg a VIVA Teleton hivatalos dalát, nincs ez másképp idén sem. A Tárd ki szíved c. dalhoz karácsonyi hangulatú videoklip is készült, amelyben a zenecsatorna két műsorvezetője, Ada és Zola mellett az újonc VJ Eszti is feltűnik.

Az idei jótékonysági gyűjtés hivatalos himnuszához videoklip is készült, méghozzá a neves kliprendező, Indián vezényletével. A kedves kisfilmben az utóbbi időben jelentős súlyfeleslegtől megszabaduló Falusi Mariann egy karácsonyi díszbe öltöztetett kisautóval járja Budapest utcáit, Varga Viktor pedig a rakparton sétálva dúdolja a fülbemászó dalt: A video végére természetesen a két énekes találkozik, és a hagyományokhoz híven a VIVA műsorvezetői, Ada, Eszti és Zola is feltűnnek a klipben.

VIVA - A Pa-Dö-Dö énekesnője és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalát

A Teleton a VIVA jótékonysági akciója, amelynek keretében idén az újszülött-mentésben úttörő szerepet játszó Peter Cerny Alapítványnak gyűjt a zenecsatorna, hogy egy óriási álmot valóra váltva egy új rohamkocsival bővüljön az alapítvány gépparkja.

2010. 11. 25. 12:32

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Pa-Dö-Dö énekesnője és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalát cikk képei
VIVA - A Pa-Dö-Dö énekesnője és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalátVIVA - A Pa-Dö-Dö énekesnője és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalát