Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kozsó 5 év után újra reflektorfénybe akar kerülni?

Ámokfutók - Kozsó 5 év után újra reflektorfénybe akar kerülni?

Mondjuk az elmúlt hónapokban sikerült is neki a sok celebes-gagyi tv-s showkban, most viszont a népszerű slágergyáros a legendás Ámokfutókat akarja újraéleszteni. Olyan slágerek juthatnak eszünkbe, mint a Szomorú szamuráj, a Bad man a Bújj mellém, a Meghalok egy csókodért, a Ne sírj vagy a DJ Dominique-kal közösen jegyzett A hold dala. Az új anyag 8 új dalt is fog tartalmazni.

A régi dalok különlegessége, hogy az énekes-producer mindegyiket újrahangszerelte, sőt újra is énekelte. Feszes ritmusok, ütemes átdolgozások, energikus slágerek - ezek jellemzik az új Ámokfutók albumot. A 8 új dal is igen fülbemászó, immáron a mai zenei trendekhez illeszkedő sláger, amelyek között helyet kap majd a latinos, temperamentumos dallamvilág, a lassú, szerelmes dal és az ütemes popsláger is.

Ámokfutók - Kozsó 5 év után újra reflektorfénybe akar kerülni?

Kozsó az album megjelenése után több lemezbemutató fellépést is tervez, bízva biztos a karácsonyi lemezőrületben, de ahogy a piac is egyre haldoklik, ez a „roham” is el fog maradni. Persze ebből a fanatikus rajongók semmit sem vesznek észre.

2010. 11. 28. 19:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 30. 18:22
Sztárfigyel a "Csé"! ;-) Gagyi Kozsó" a "népszerű". (Hogy' körüllengte anno a strand avatón a Pus'ka meg az anno barárnéje a helyi médiától, ugye? ;-P Ma este is mond mesét ugyan? (Ide lát??) :)
VENDÉG 2014. 10. 27. 11:26
Imádkozzunk Érted és jó gyógyulást kívánok!VENDÉG
VENDÉG 2014. 10. 27. 11:26
))) VENDÉG
VENDÉG 2014. 10. 28. 7:25
Sajnálom)))
VENDÉG 2014. 10. 28. 7:26
)))))))))))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Kozsó 5 év után újra reflektorfénybe akar kerülni? cikk képei
Ámokfutók - Kozsó 5 év után újra reflektorfénybe akar kerülni?Ámokfutók - Kozsó 5 év után újra reflektorfénybe akar kerülni?