Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

ROLLIN’ ON THE RIVER – Jamie Winchester bemutatja új zenei anyagát

Jamie Winchester - ROLLIN’ ON THE RIVER – Jamie Winchester bemutatja új zenei anyagát

Nagyszabású koncerten mutatja be legújabb, Tiger Road című EP-jét Jamie Winchester énekes-gitáros-zeneszerző és zenekara december 3-án, az A38 Hajón. A Rollin’ On The River című bulin Jamie-ék mellett az EP egyik dalában, a Hungarian Girls-ben közreműködő Anna and the Barbies, valamint Pély Barnabás és Fecske András duplafrontos bandája, a Cool On Tool is fellép.

A koncert látogatói a jegy mellé ajándékba kapják Jamie Winchesterék Tiger Road című legújabb kiadványát.

Az ír származású zeneszerző a Moldvai Márk-féle (ex-Neo, Mitsoura) elektronikus világba való kalandozás után, Tiger Road című EP-jével idén ismét visszatért a tőle megszokott élőhangszer-centrikus zenei világhoz, a tiszta a gitárzenéhez. Úgy véli, zenekara az elmúlt másfél évben még inkább kiteljesedett, megtalálta karakteres hangját, ami annak köszönhető, hogy kaland a közös zenélés és az alkotási folyamatokban is mindenki aktívan részt vesz. Giret Gábor basszusgitáros és Kottler Ákos dobos mellett, meghatározó zenei egyénisége a csapatnak a gitáros, Pásztor Sámuel „Simi” (Anna and the Barbies), aki az EP zenei rendezője is.

Jamie EP-jén a Hungarian Girls című dinamikus számban Tóth Vera, Pásztor Anna és az Anna and the Barbies, valamint Pély Barnabás és Fecske András duplafrontos bandája, a Cool On Tool is közreműködik. Jamie szerint tényleg a magyar nők a legszebbek, ezért a dalszövegben is ebből indult ki. A számban előadók a saját érzéseiket fogalmazzák meg Jamie „alaptételével” kapcsolatban.

2010. 11. 29. 19:13

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

ROLLIN’ ON THE RIVER – Jamie Winchester bemutatja új zenei anyagát cikk képei
Jamie Winchester - ROLLIN’ ON THE RIVER – Jamie Winchester bemutatja új zenei anyagát