Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ágnes költőkkel kavar …

Ágnes - Ágnes költőkkel kavar …

… érzelmeket. A varázslatos hangú előadó József Attila több versének megzenésítése után Radnóti fájdalmasan szép gyöngyszemeihez is muzsikát, dalt komponált. A remekek Ágnes korábbi kincseinek kíséretében kelnek életre egy „Lélekreszóló” koncerten Kecskeméten.

Így lesz a hétköznapból ünnepnap: Ágnes november 30-án, kedden 19 órakor a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban ad felejthetetlen estet, melyen a zene, az irodalom, az érzelmek, valamint a művészek és a műkedvelők találkoznak. Az énekesnő a már megjelent Férfiszóval című – megzenésített József Attila verseket tartalmazó – albuma, illetve a nagy sikerű A gömb című nagylemezének több dala mellett egy megjelenés előtt álló dupla korongról is számos tételt szólaltat majd meg. Utóbbi kiadvány A lélek aljából címet viseli majd, s gazdag zenei tartalma a tragikusan fiatalon elhunyt Radnóti Miklós költészetén alapul.
A színpadon az énekesnőt a Vanilla Music World kíséri, vendégművészként pedig Fekete-Kovács Kornél, illetve Hrutka Róbert színesítik a szürkének amúgy sem nevezhető koncertet.

Apropó koncert: Ágnes 2011-ben egy koncertkoronggal kívánja feleleveníteni fellépéseinek legemlékezetesebb pillanatait: az élő válogatásanyag borítóján a Lélekreszóló felirat lesz majd olvasható, ráadásul – a tervek szerint – a koncerttermekben rögzített tartalom mellett egy vadonatúj felvétel is felkerül az összeállításra.

Balajti Péter

2010. 11. 29. 21:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ágnes költőkkel kavar … cikk képei
Ágnes - Ágnes költőkkel kavar …