Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételével

Magna Cum Laude - Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételével

A Magna Cum Laude zenekar igen csak mozgalmas 2010-es évet tudhat lassan maga mögött: platina- és aranylemezek átvétele, rengeteg koncert, fesztiválok, klubok, egyéb rendezvények elmaradhatatlan szereplői! Az évet ismét egy hatalmas karácsonyi koncerttel zárják. December 28-án tehát ismét lesz Magna Karácsony a Syma Rendezvénycsarnokban, sztárvendég Pataky Attila lesz majd az est további részéről DJ Radnai gondoskodik.

A koncerten több mint két órában sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel hangzanak el a slágerek, a közönség kedvenc dallamai – többek között a Minden Állomás, az Átkozott Nők, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Te légy most, a Visszhang, a Színezd újra, a Pálinka dal -, de olyan dalokat is hallhatnak, amiket ritkán játszanak nagy közönség előtt!

A korábbi karácsonyi koncerteken olyan elismert előadók fogadták el a Magna Cum Laude meghívását, mint Révész Sándor, Lukács Laci és Nagy Feró! Az idei nagykoncerten hazánk egyik legnagyobb rocksztárja, a 30 éves fennállását idén ünneplő Edda zenekar frontembere, Pataky Attila lesz! A közös produkció során közösen szólaltatnak meg hol egy Magna slágert, hol pedig egy ismert Edda dalt!

Magna Cum Laude - Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételével

Fotó: Dudás Ernő

2010. 12. 01. 15:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételével cikk képei
Magna Cum Laude - Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételévelMagna Cum Laude - Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételévelMagna Cum Laude - Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételévelMagna Cum Laude - Újabb Magna Karácsony neves előadók részvételével