Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sztárkarácsony – celebek nélkül

Tóth Vera - Sztárkarácsony – celebek nélkül

Valódi sztárok és sztárzenekarok adnak különleges koncertet december 4-én, szombaton az Allee Bevásárlóközpontban 15.00, 16.30 és 18.00 órai kezdettel. Szulák Andrea, Tóth Vera, Charlie, Louranda Bird Abreu, Kuzbelt Péter, a Budapest Jazz Orchestra és a Budafok Big Band garantálja a kiváló hangulatot Bronzvasárnap előestéjén. A rendezvény ráadásul ingyenes.

Művészek és zenekarok változtatják igazi élménnyé a karácsonyi készülődést hétről-hétre az újbudai Allee Bevásárlóközpontban. December 4-én 15.00-kor Tóth Vera és a nemzetközileg is ismert Budafok Big Band teremti meg az ünnepi hangulatot.

A Showder Band két sztárja 16.30-kor lép színpadra. Louranda Bird Abreu (Luanda) énekesnő és a szaxofonvirtuóz Kuzbelt Péter forró latin hangulattal varázsolják el az érdeklődőket.

Tóth Vera - Sztárkarácsony – celebek nélkül

Európa legjobb jazz big band-je, az ország legismertebb könnyűzenei nagyzenekara a Budapest Jazz Orchestra nem kisebb sztárokkal, mint Szulák Andreával és Charlie-val együtt ígér fergeteges élményt minden zenét szerető jelenlévőnek.

2010. 12. 01. 15:37

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sztárkarácsony – celebek nélkül cikk képei
Tóth Vera - Sztárkarácsony – celebek nélkülTóth Vera - Sztárkarácsony – celebek nélkül