Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ünnepi Szekeres Adrien turné

Szekeres Adrien - Ünnepi Szekeres Adrien turné

Év végén igazi ünnepi hangulatban turnéra indul a varázslatos hangú magyar énekesnő, Szekeres Adrien, hogy adventi koncertjén dalaival mindenki számára ajándékba adja az ünnepvárás csodáját. A koncertsorozat egészen december közepéig tart, 13 különböző helyszín érintésével.

A meghitt dallamok, régi és új karácsonyi és karácsonyváró dalok ezúttal is templomokban csendülnek fel, ahol a különleges környezet amúgy is lecsendesíti a külvilág rohanó zaját és engedi a koncert közönségét egy kicsit befelé figyelni, hogy új lendülettel, új hittel, újjászületett érzésekkel köszöntse mindenki az év legszebb és legszentebb ünnepét. Adrien szépsége és tehetsége, csodálatos hangja és elegáns előadásmódja a legegyszerűbb dalokat is csillogó dísszé nemesíti, felejthetetlen élményt nyújtva ily módon minden látogatónak. Öltöztessük hát ünneplőbe szívünket idén is Adrien dalaival!

Győr, Kaposvár, Nyíregyháza, Bölcske, Cegléd, Szentes, és Gödöllő után Budapesten is fellép az énekesnő, december 20-án este 19 órától egy felejthetetlen koncerttel a Király utcai Avilai Nagy Szent Teréz Templomban.

2010. 12. 04. 16:18

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 12. 07. 18:22
....befigyel a sztárfigyel... ;-) ;-P
Vendég 2010. 12. 07. 18:24
ez a "befelé figyelés, lecsendesedés" a "Bé" szövege, akár egész évben... :) (Kerakos vagy régebbi Popper Péteres "okoska") ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ünnepi Szekeres Adrien turné cikk képei
Szekeres Adrien - Ünnepi Szekeres Adrien turné