Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új albumon dolgozik a Soundgarden

Soundgarden - Új albumon dolgozik a Soundgarden

Az együttes gitárosa, Kim Tahyl nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az idén tavasszal újból összeállt Soundgarden, a nagy visszatérést egy új albummal ünnepli meg.

Black Hole Sun

Seattle egyik kedvenc rock bandája, 1998-as feloszlásuk után, idén tavasszal kezdett el ismét együtt zenélni.
Az egyik kanadai rádióadót (CFNY-FM) Tahyl azzal lepte meg, hogy bejelentette, mostanában újra nekiláttak közösen a dalírásnak is.

„Amikor elkezdtük a próbákat, hirtelen természetesnek tűnt, hogy elkezdtünk újra dzsemmelgetni és ötletekkel bombázni a másikat. Ezek inkább még csak zenei alapok és dalszöveg kezdemények, de jó úton haladunk. Nem akarok elkapkodni semmit,de nem kizárt, hogy lesz új album is".

Soundgarden - Új albumon dolgozik a Soundgarden

A gitáros szerint, a már megjelent Telephantasam névre keresztelt CD/DVD retrospekt kiadvány mellett, készülő félben van egy B-oldalas dalokból álló CD és live album is.
„Már régóta a tarsolyunkban van a live album, csak arra várunk, hogy valaki rendesen gatyába rázza a lemezt” mondta Tahyl, majd hozzátette: „Akarunk csinálni egy B-oldalas gyűjteménysorozatot is, amely 2 vagy 3 CD-ből állna, de közben a koncertekről sem szeretnénk lemondani.”

A gitáros azt is elárulta, hogy a tagok mindegyike saját projekteken dolgozik, amelyeket szeretnének lezárni, de azért most a Soundgarden a legfontosabb mindannyiuk számára.
„A Soundgarden összeállása miatt vagyunk a legizgatottabbak”

A ’98-as feloszlásuk óta, énekesük Chris Cornell, az Audioslave-et erősítette és megjelentetett három szólóalbumot, a dobosuk Matt Cameron, pedig a Pearl Jam-el zenélt.

Zsuzsi

2010. 12. 06. 20:41

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új albumon dolgozik a Soundgarden cikk képei
Soundgarden - Új albumon dolgozik a SoundgardenSoundgarden - Új albumon dolgozik a Soundgarden