Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Harminc éve halt meg John Lennon

John Lennon - Harminc éve halt meg John Lennon

Yoko Ono szerint Lennon még ma is aktívan zenélne, ha életben lenne. A legendás Beatles tag halálának harmincadik évfordulóján ismét megszólalt az egykori feleség.

Imagine

Yoko Ono, a New Musical Express-nek adott interjúban ismét a Lennonnal közösen töltött éveire emlékezett. A magazinnak elárulta, hogy annak ellenére nem tudta elhagyni New York-i lakásukat, hogy férjével, Mark Chapman közös otthonukban végzett 1980. december 8-án.

„Az volt az otthonunk, Johnnal közösen szépítgettük, minden darabja a közös életünkre emlékeztetett. A fiúnknak Sean-nak is ez volt az otthona. Hogy is mehettünk volna el?”

John Lennon - Harminc éve halt meg John Lennon

Yoko azt is kifejtette, hogy szerinte Lennon ma is aktívan zenélne, ha életben lenne.
„Valószínűleg teljesen új zenei megoldásokon törné a fejét, és a számítógéppel is kísérletezgetne. Biztos vagyok benne, hogy valami fantasztikus dolgot hozna létre”.

Majd hozzátette: „John idén lenne hetven éves. Az emberek nem igazán vesznek tudomást arról, hogy már nincs köztünk. Johnt a mai napig mindenki szereti. Az emberek szeretete és emléke tartja őt életben. Azt mondják manapság a tinédzserek szinte mindenen nevetnek. Én mégis gyakran látom őket nagyon szomorúnak. Mikor találkoztam Johnnal, mi már nem voltunk tinédzserek, mégis az együtt töltött éveinket a derű és a nevetés jellemezte leginkább”

Lennon szülővárosában, Liverpoolban a helybéli zenészek gyertyafényes megemlékezést tartanak a Chavasse Parkban, az Európai Béke emlékműnél, amelyet október 9-én, Lennon születésnapján avattak fel.

Zsuzsi

2010. 12. 08. 17:39

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 12. 14. 10:07
Na és? Egészségére! ;-P http://www.egyperces.hu/forum/horoszkop/az-on-keddi/60026#forum
Vendég 2010. 12. 14. 18:20
Ugye!? Tudtam, hogy ezt nem fogja kihagyni! :) ;-P A szavazást du. is visszatörölték vagy 60 db "melegebb vidéken" ponttal a kollégái. :-P Amúgy, mi újság Szentpéterföldén? A Kósa Gy. fővadász anno sulitárs nem volt ott? :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Harminc éve halt meg John Lennon cikk képei
John Lennon - Harminc éve halt meg John LennonJohn Lennon - Harminc éve halt meg John Lennon