Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

20 szerencsés Mirigyrajongó több ezer ember előtt léphet fel a sportarénában!

Irigy Hónaljmirigy - 20 szerencsés Mirigyrajongó több ezer ember előtt léphet fel a sportarénában!

20. születésnapja alkalmából olyan koncerttel lepi meg közönségét az Irigy Hónaljmirigy, amire fennállásuk óta még nem volt példa. A zenekar mindig odafigyelt, hogy fellépéseik látványosak legyenek, de a decemberi koncertjük az eddigieket is felülmúlja.

Ki gondolná, hogy csak egy szilveszteri bulira állt össze annak idején az Irigy Hónaljmirigy ”formáció”. A buli jól sikerült és azóta is tart. Ez év decemberében pedig már összeállásuk 20. évfordulójára készülnek. Büszkék az elmúlt évekre arra, hogy együtt vannak és arra, hogy ennyi idő elteltével is még mindig van bennük tűz. A 20 év alatt közel 500 (!) dalt, 10 nagylemezt termelt a csapat, évente száznál is többször lépnek fel és a „munka” mellett mindig jut idő egymásra és valami új hülyeségre. Különös élvezetet nyújt számukra paródiáikhoz az alanykeresés és fellépéseikre a megfelelő jelmez és kellék megtalálása.

Az eddigieknél még nagyobb őrületben lesz része mindazoknak, akik december 29-én az Irigy Hónaljmirigy születésnapi koncertjével indítják a szilveszteri bulizást. A zenekar Magyarországon eddig még nem látott színpadtechnikával, legismertebb slágereikkel készülnek arra, hogy az év legnagyobb záró buliját adják, de olyan Mirigy módra…

A zenekar, hogy tovább fokozza a hatást, rajongóiknak további meglepetéssel készült. Meghirdette az Én Megamirigy válogatást, melyből a legjobb 20 énekes – mint az Irigy Hónaljmirigy kórusa -, több ezer ember előtt együtt énekelhet majd kedvenceivel december 29-én a sportaréna színpadán. A kórus tagjaiban azon túl, hogy nagyon jó hangjuk van és hogy mind egytől egyig Mirigyrajongó, semmi közös nincs. Van köztük parodista, színészpalánta, iskolás és irodai munkás. De az is biztos, hogy életük egyik álma teljesül majd az Irigy Hónaljmirigy Jubileumi koncertjén.

2010. 12. 10. 9:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

20 szerencsés Mirigyrajongó több ezer ember előtt léphet fel a sportarénában! cikk képei
Irigy Hónaljmirigy - 20 szerencsés Mirigyrajongó több ezer ember előtt léphet fel a sportarénában!