Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Koncertet ad karácsonyra Ákos

Ákos - Koncertet ad karácsonyra Ákos

Bár véget ért a Szindbád turné 2010 nyári és őszi etapja, s az esemény esszenciája DVD-n is megjelent, Ákos különleges ráadással készül. A december 16-i Sportaréna-bulira ugyanis nem árulnak jegyeket, csak adakozók, illetve szegény sorsú gyerekek juthatnak be.

A nagy sikerű Szindbád Turné 2010 végső állomása a Sportaréna, ahol december 16-án Ákos Cipősdoboz-koncertet ad. A baptisták kezdeményezésének lényege, hogy az adakozó kedvűek egy cipősdobozt tölthetnek meg mindenféle hasznos, ám megunt játékkal, ajándékkal, melyet szegény sorsú gyerekeknek juttatnak el. A koncerten, ahol számos szegény sorsú határon innen és túl érkező tini vendégeskedik majd, Böjte Csaba testvér árváinak 6000 ilyen csomagot nyújtanak át. A rendezvényre nem árulnak jegyeket, ám a 3000–6000 ezer forintot adományozók meghívó(ka)t igényelhetnek. (A meghívót igénylők a koncerthelyszínre is vihetnek cipősdobozt, melyet a szervezők köszönettel fogadnak.) Bár a VIP és állóhelyek megteltek, ülőhelyek még korlátozott számban rendelkezésre állnak. Adományozási lehetőségre a http://www.ciposdobozkoncert.hu címen van lehetőség.

Balajti Péter

2010. 12. 15. 9:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 12. 17. 15:32
Neked fizetnek, hogy ennyit írsz ákosról?
Balajti Péter 2010. 12. 17. 19:15
Ha jól számoltam idén nyolc cikkem jelent meg Ákosról (ebben hírek, DualDisc Maxi, CD/DVD, DVD kritika is szerepel), ha átlagot számolunk másfél hónapra jutott egy anyag arról az eladóról, aki jelenleg a MAHASZ Top 40 album, DVD Top 20 és Single Top 10-es listáját egyaránt vezeti egy-egy kiadványával. Szerkesztőként úgy gondolom, egy ennyire kedvelt előadó megérdemli, hogy írjunk róla. Ja, a dec. 16-i koncertről hamarosan beszámoló is lesz a music.hu-n. Ha nem kedveled őt, olvashatsz más művészről és kiadványról, már a nyitóoldalunkon is. Egyébként tudnál mondani még egy előadót, akinek a fenti bravúr sikerült?
Vendég 2010. 12. 18. 21:58
Nem, de szerintem nem is ez a lényeg. Nekem és sok más "föld alattinak, utált elemnek" titulált alak sokkal hitelesebbnek és jobbnak tartja az underground réteghez tartozó zenészeket, zenéket. Egy gazdag ember egy saját stúdióból tényleg nagyon hiteles, ha okoskodik, meg bölcselkedik, mondjuk hogy el lehet innen menni... amúgy persze, ő is eljutott oda, nincs is ezzel semmi gond, de inkább üzletembernek érezzük jópáran, mint hiteles muzsikusnak... mert nem a tökéletesség a lényeg, hanem az eredetiség, a mélyről jövő, érzelmekkel teli ZENE. Harmónia, és improvizáció! Ez az igazi muzsika... de úgyis válaszolsz valami nagyon okosat, úgyhogy nem koptatom tovább a számat. Védd meg Ákost, mert szegény még rajongó nélkül marad...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Koncertet ad karácsonyra Ákos cikk képei
Ákos - Koncertet ad karácsonyra Ákos