Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zárd az évet a Tankcsapdával!

Tankcsapda - Zárd az évet a Tankcsapdával!

Rendhagyó évzáró koncertre készül Szilveszter éjszakáján a Tankcsapda: szülővárosukban, Debrecenben ingyenes koncerttel búcsúztatják az óévet és köszöntik 2011-et!

Nem mindennapi utolsó koncertjére készül 2010-ben a debreceni Tankcsapda. Az immár szokásosnak mondható évzáró Főnixes nagykoncertjük helyett idén szülővárosuk, Debrecen meghívására egy ingyenkoncerttel lepik meg a nagyérdeműt Szilveszter estéjén: a debreceni Kossuth téren több tíz ezer emberrel együtt zárhatják az idei esztendőt. Nem jellemző a Tankcsapdára, hogy szilveszteri bulikat vállaljanak, de mint több korábbi interjújukban elhangzott, sosem féltek a kihívásoktól és az extrémebb körülményektől, nem beszélve arról, hogy ennek az ötletnek a kivitelezésében a szülővárosuk is partner volt a kezdetektől fogva, így nyugodt szívvel vágnak neki ennek a különleges évzárónak.

A Kossuth téren, a Nagytemplom elé épített színpad az előzetes hírek szerint a helyi Campus fesztivál nagyszínpadjának másfélszerese lesz, - és köszönhetően a környéken felállított delay hangtornyoknak és kivetítőknek – a környék bármely pontján jól élvezhető lesz a buli. Előzenekarként a banda Tele a Tankot 2010-es téli turnéjának vendégzenekara, a Hangtapasz lép színpadra 21:15-től, majd 22:20-tól éjfélig a Tankcsapdáé a főszerep. A biztonsági előírások hasonlóak lesznek, mint más Tankcsapda-koncerten: ütő- és szúrófegyvert, petárdát tilos magukkal vinni. Aki nem viselkedik megfelelően, vagy épp a tömegben petárdázik, azt a rendezők ugyanúgy eltávolítják a helyszínről, mint bármilyen más Tankcsapda-rendezvényen. Az időjárás mégha elég zimankósnak is ígérkezik, lesz bőven melegítő ital a környéken, és ugye a pogó is adott, úgyhogy akinek van módja/lehetősége, az ne hagyja ki ezt a nem mindennapi szilveszteri TCS-bulit Debrecenben!

2010. 12. 30. 12:11

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zárd az évet a Tankcsapdával! cikk képei
Tankcsapda - Zárd az évet a Tankcsapdával!