Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új albummal jelentkezik a White Lies

White Lies - Új albummal jelentkezik a White Lies

Január közepén kerül a boltokba a White Lies új lemeze. A londoni triót az elektronikusabb hangszerelésben a Nine Inch Nails inspirálta.

Bigger than us

A White Lies debütáló albuma 2009. januárjában jelent meg, To loose my Life címmel. A kritikusok akkor a Joy Division-hez, az Interpohoz és az Editorshoz hasonlították az együttes hangzásvilágát.

A londoni együttes legújabb lemeze, a ’Ritual’ produceri teendőit Alan Moulder vállalta magára, aki korábban a Trent Reznor vezette Nine Inch Nailsel is dolgozott már együtt. Moulder producerként több Nine Inch Nails albumon is közreműködött, köztük az 1994-ben megjelent ’Downward Spiral’-on is.

„Ahogy elkezdtünk együttdolgozni Alannel, hirtelen észrevettük, hogy egyre többet hallgatjuk a Nine Inch Nailset is”, nyilatkozta a White Lies gitárosa, Charles Cave.

„Ez az a fajta zene volt, amely különösebben sosem vonzott minket, de aztán, amikor elkezdtük hallgatni őket, rádöbbentünk, hogy kiba**ott briliánsan játszanak. Azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy az új albummal elektronikusabb hangzás felé mozdulunk el”.

A White Lies új kislemeze, a ’Bigger than Us’ január 3-án jelent meg. Az új album, a ’Ritual’ január 17-én kerül, a még meglévő zeneboltok polcaira.

A Ritual tracklistája:

1. Is Love
2. Strangers
3. Bigger Than Us
4. Peace & Quiet
5. Streetlight
6. Holy Ghost
7. Turn the Bells
8. The Power & the Glory
9. Bad Love
10.Come Down

Zsuzsi

2011. 01. 11. 21:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új albummal jelentkezik a White Lies cikk képei
White Lies - Új albummal jelentkezik a White Lies