Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nyúlás az új Britney dal?

Britney Spears - Nyúlás az új Britney dal?

Britney Spears visszatéréssel ünnepelte a januárt. A ’Hold it against me’ c. legújabb dala miatt azonban máris plágiummal vádolja a Bellamy Brothers névre hallgató country duó.

Hold it agains me

A ’Hold it against me’ Britney legújabb, január 10-én megjelent kislemeze, amely a valamikor márciusban megjelenő, egyelőre cím nélküli albumának az előfutára.

David Bellamy, a Bellamy Brothers duó egyik tagja, azt állítja, Britney új dala, erősen nyúlja az ők, 1979-es slágerét, az ’ ‘If I Said You Have a Beautiful Body, Would You Hold it Against Me’-t.

Bellamy a hasonlóságot a kislemez megjelenésének napján észlelte, amelyre a fia hívta fel a figyelmet. Britneytől és a menedzsmentjétől még nem kapott hivatalos választ, és még maga Bellamy sem tudja, hogy jogi útra tereli e majd a dolgot.

„Először meg kell tudnom, hogy mi volt ezzel az egésszel a szándékuk.Úgy gondolom, hogy nem túl eredeti dolog ilyet csinálni. Ilyenkor ráébredek, hogy mennyire öregek vagyunk már, hiszen a mi dalaink címét másolják a fiatalok”, nyilatkozta a country énekes.

A ’Hold it against me’ szerzője és producere, a Max Martin és Dr. Luke páros volt, akik már többször együtt dolgoztak az énekesnővel. A dal a finn kislemez listákon rögtön a hetedik helyen nyitott. A dance és szintipop elemeket ötvöző dalhoz videoklip is készül január végén.

Britneytől ezt megelőzően, 2009-ben hallhattunk legutóbb új dalt. A ’3’, a ’The Singles Collection’ c. válogatásalbumon jelent meg.

Zsuzsi

2011. 01. 13. 18:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nyúlás az új Britney dal? cikk képei
Britney Spears - Nyúlás az új Britney dal?