Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Debütált Alesha Dixon és Jay Sean közös felvétele

Alesha Dixon - Debütált Alesha Dixon és Jay Sean közös felvétele

Alesha Dixon és Jay Sean közös dalt készítettek, amely az énekesnő nemrég megjelent albumán kapott helyet. A várhatóan hamarosan közkedveltté váló dalhoz, már a hivatalos zenei videó is elkészült.

Every Little Part Of Me

Alesha Dixon legújabb lemeze bővelkedik a jobbnál jobb dalokban. Az énekesnő harmadik stúdióalbuma, The Entertainer címen jelenhetett meg november 26-án. Az albumról eddig két kislemezt ismerhettünk meg. Szeptemberben a Drummer Boy, novemberben pedig a Radio c. felvétel debütálhatott.

Természetesen mindkét dalhoz készült videoklip, amelyek az elmúlt év őszén bemutatásra is kerültek. A legutóbbi, kicsit lassabb és nyugodtabb hangulatú Radio-t, most egy pörgősebb, élettel teli újdonság követi. Alesha albumának következő kislemeze valamikor a tavasz folyamán kerül a boltokba, Every Little Part Of Me címen. Az egészen tetszetős dalban Jay Sean is közreműködik a brit énekesnő oldalán.

Alesha Dixon - Debütált Alesha Dixon és Jay Sean közös felvétele

Ma este, Alesha Dixon You Tube oldalán debütálhatott a felvétel hivatalos zenei videója. Ahogy azt megszokhattuk, Alesha ismét elképesztően néz ki a klipben. A videó igazán hangulatos, dinamikus, és mint a végén az kiderül, hamarosan a folytatásra is sor kerül.

Csak érdekesség, hogy mind a Radio, mind az Every Little Part Of Me című dalok videóinak történetében a törvényszegő rosszfiúké és barátnőjüké a főszerep. Vajon mi lesz a folytatásban?

engyus

2011. 01. 13. 21:48

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 02. 13. 8:50
Legjobb!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Debütált Alesha Dixon és Jay Sean közös felvétele cikk képei
Alesha Dixon - Debütált Alesha Dixon és Jay Sean közös felvételeAlesha Dixon - Debütált Alesha Dixon és Jay Sean közös felvétele