Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Malek Miklós első saját dala

Malek Andrea - Malek Miklós első saját dala

Az X-Faktor mentora, Malek Miklós élete első szólódalával jelentkezik. Ez a szám az első abból a lemeznyi gyűjteményből, amelyet a dalszerző-producer az elmúlt években saját magának írt kedvtelésből. Miklós kalandos élete során már elég mondanivalót gyűjtött össze ahhoz, hogy előrukkoljon egy saját anyaggal. Az első dal tehát már hallható, hamarosan pedig jön az első saját Malek Miklós-CD is.

A Zseton a zsákban eredeti verzióját az énekesi babérokra törő szakember angolul írta meg, azonban a mottója mégis egy spanyol kifejezés volt – Mucho dinero, poco trabajo – amelyet LA-ben mexikói munkásoktól hallott sokat. A mondat azt foglalja össze, hogy nemtől, származástól és kortól függetlenül szinte mindenki sokallja a munkát, amit végeznie kell, és kevesli a pénzt, amit érte kap. A számot Miki szerzőtársával, Darius Lux-xal írta még Amerikában. Az énekes később felkérte mentortársát, Geszti Pétert, hogy az eredeti szöveget minél jobban szem előtt tartva megírja a magyar változatot. Így készült el a Zseton a zsákban, amely énekfelvételeinél Rakonczai Viktor segédkezett.

Mivel a rajongók kérésére készült el ez a változat, Miki úgy érezte, hogy őket is be kell vonni a megvalósításba, így megkérte közönségét, hogy készülő klipjéhez töltsenek fel videókat magukról. A több száz felvételből pedig végül egy remek kisfilm született, amely nagyon kedves mind az énekes, mind a rajongók számára.

2011. 01. 18. 15:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Malek Miklós első saját dala cikk képei
Malek Andrea - Malek Miklós első saját dala