Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Slash nem adja dalaikat

slash - Slash nem adja dalaikat

A híresztelésekkel ellentétben, a Glee-ben (Sztárok leszünk) nem lesznek hallhatóak a Guns N’ Roses dalai. Slash szerint ugyanis a Glee rosszabb, mint anno a Grease volt.

Paradise City

A Glee c. tévésorozat nálunk is fut az egyik kereskedelmi csatornán Glee - Sztárok leszünk címmel. A sorozatban már nagyon sok együttes és előadó dalát hallhattuk átdolgozva.

Madonna, Beyonce és Lady Gaga csak néhány név azon a művészek közül, akik beleegyezésüket adták szerzeményeik felhasználásához.

A Red Hot Chili Peppers és a Kings of Leon, viszont visszautasították dalaik szerepeltetésének lehetőségét és az ingyen reklámot. Csakúgy, mint a Guns N’ Roses is tette.

Az Entertainment Weekly amerikai magazinnak nyilatkozva, Slash, a Guns N’ Roses egykor szebb napokat megélt gitárosa elmondta, hogy a tv show producerei őket is megkeresték hasonló ajánlattal, de ők is visszautasították azt.“Igen, megkérdeztek minket is, de úgy döntöttünk inkább nem adjuk a dalainkat”

Slash azt is elmondta, hogy sokkal inkább próbál pozitívan, mint negatívan hozzáállni, a mai szórakoztatóiparhoz: „Sokkal könnyebb lenne negatív dolgokat mondani a zene és a szórakoztatóiparról. Én próbálom nem ezt tenni, de valahol meg kell húzni a határt. Nálam ez a határ a Glee. A Glee még a Grease-nél is sokkal rosszabb. Most, a High School Musical-hez és a Glee-hez viszonyítva, a Grease művészi alkotásnak tűnik.”

Zsuzsi

2011. 01. 19. 18:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Slash nem adja dalaikat cikk képei
slash - Slash nem adja dalaikat