Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Duplán cenzúrázták P!nket

P!nk - Duplán cenzúrázták P!nket

Szexszel indul és érfelvágós vércseppeket sem nélkülöz az énekesnő F**kin’ Perfect című dalához forgatott klip. A videó korhatár nélküli változatából nem csak a két fenti részt vágták ki, de a dal szövege is módosult.

Miközben az énekesnő slágerválogatásának három új dalából a Raise Your Glass című felvétel a MAHASZ Rádiós Top 40-es listájának élén tanyázik, addig P!nk a F**kin’ Perfect című szám klipjével rukkolt elő. Az eredeti videó korhatármentes változatának képét és hangját is cenzúrázták. Míg az eredeti változat úgy indul, hogy egy lány szeretkezik a párjával, a cenzúrázott verzió a sötét hajú lány oldalra fordulásával kezdődik. Tekintete egy játékmackóra téved, s megelevenedik a múlt. Kiderül, hogy félreértések és meg nem értések sora kísérte végig a lány életét. A verekedéstől a bolti lopás-próbálkozáson túl egészen az öngyilkossági kísérletig tart a lejtmenet, majd jön a váratlan fordulat, s vele az isteni szikra. Az élet értelmet nyer, az egyéniség győz a környezet diktálta megfelelési kényszer felett és a tehetség utat tör, sikert és szerelmet hoz. Valamint egy új élet kezdetét…

A tökéletes kisfilmet a P!nkkel 13. alkalommal együtt dolgozó Dave Meyers rendezte, s büszkén elmondható, hogy a videó vágott verziója semmivel sem kevesebb vagy értéktelenebb, mint a teljes változat. S bár a cenzúra a fiatalokra nézve aggályos képsorok mellett a dal szövegét is megnyirbálta, az énekesnő hibátlanul helyettesítette szóismétlésekkel a csúnya kifejezést.

Balajti Péter

2011. 01. 21. 21:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duplán cenzúrázták P!nket cikk képei
P!nk - Duplán cenzúrázták P!nket