Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szólóalbummal jelentkezik a Blink-182 dobosa

Travis Barker - Szólóalbummal jelentkezik a Blink-182 dobosa

Szólóalbummal jelentkezik a Blink-182 dobosa, Travis Barker. Az album márciusban jelenik meg és felvonul rajta az összes ma népszerű hiphop és rock legenda.

Lehet, hogy a Blink-182 szereti ráérősen intézni a dolgait, ha albummegjelenésekről vagy koncertezésről van szó, de dobosuk Travis Barker nem szereti a tétlenkedést.

Barker a közelmúltban elkészítette ’Give the drummer some’ névre keresztelt szólóalbumát, amely az Interscope Records kiadónál jelenik meg.

A lemezen szerepel szinte az összes, ma valamire is való hiphop előadó és rockzenész.
Többek között, Lil' Wayne, Ludacris, Kid Cudi, Rick Ross és a Slipknot énekese,Corey Taylor is vendégszerepel majd az albumon.

Az első dal, a ’Jump Down’, az alternatív hiphop duó, a Cool Kids közreműködésével készült, a producer pedig maga Baker és Chuck Inglish volt. A videóklip 3D-ben készült, a dal pedig ingyen letölthető Baker hivatalos weboldaláról.

Az első hivatalos kislemez, a ’Can a Drummer get Some’ február 1-én jelenik meg, amelyen vendégelőadóként hallhatjuk Rick Rosst, Lil Wayne-t, Game-et és a Swizz Beatz-t is.

Az albumon feltűnik még Tom Morello (Rage against the Machine), a Slaughterhouse, DJ Steve Aoki, Kurupt, The Clipse és Kobe is.
A lemez 12 és 16 dalos deluxe változatban is kapható lesz és a dolgok jelen állása szerint 2011 március 15-én kerül a boltokba.

Zsuzsi

2011. 01. 23. 15:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 01. 24. 16:16
Kedves Zsuzsi! Próbálj meg helyesen írni... Több bakit is elkövettél, nem "Junp Down", hanem "Jump Down", nem Rage against the Machine, hanem Rage Against the Machine és szerintem ez a szó nem létezik: vendégelőadóéként!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szólóalbummal jelentkezik a Blink-182 dobosa cikk képei
Travis Barker - Szólóalbummal jelentkezik a Blink-182 dobosa