Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Debütált Avril Lavigne legújabb zenei videója

Avril Lavigne - Debütált Avril Lavigne legújabb zenei videója

Azt hiszem sokan várják már az új Avril lemezt. Jó hírem van a rajongók számára! Az új album márciusban érkezik, tegnap pedig bemutatták Avril Lavigne legújabb, What The Hell címet viselő dalának klipjét!

What The Hell

Már az Alice In Wonderland c. film betétdalának megjelenésekor köztudottá vált, hogy Avril hamarosan új lemezt ad ki. Az új albumon természetesen az Alice című betétdal is megtalálható lesz. Azonban a várakozásokhoz képest jócskán eltolódott Goodbye Lullaby című stúdióalbum megjelenése.

A 2010 nyarára ígért megjelenés után most úgy tűnik, hogy hivatalosan március 2-án érkezik a nagylemez. Január 7-én pedig bemutatásra került az első kislemez, What The Hell címen. A kanadai énekesnő legújabb dalát egy újévi, amerikai showműsorban énekelte el először.

Avril Lavigne - Debütált Avril Lavigne legújabb zenei videója

A tegnapi nap folyamán, az új album előfutáraként megjelent felvétel zenei videója is megérkezett. A klipet még decemberben forgatták Marcus Raboy rendező irányításával. Elmondható hogy egy tipikus Avril-dalt hallhatunk, és egy tipikus Avril-klipet láthatunk.

Avril Lavigne hozza a szokásos, merész, vidám és bolondos formáját. Valamint legújabb klipjét még arra is felhasználja, hogy a nevével fémjelzett parfümöket és saját ruhakollekcióját is reklámozza!

engyus

2011. 01. 24. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Debütált Avril Lavigne legújabb zenei videója cikk képei
Avril Lavigne - Debütált Avril Lavigne legújabb zenei videójaAvril Lavigne - Debütált Avril Lavigne legújabb zenei videója