Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ambrus Zoli nélkül folytatják a Mirigyek

Irigy Hónaljmirigy - Ambrus Zoli nélkül folytatják a Mirigyek

Az Irigy Hónaljmirigy sikereinek csúcsán Ambrus Zoli úgy döntött elvonul a reflektorfénytől és a háttérből folytatja munkáját. Míg Zoli pihen, a fellépéseken a csapat régi jó barátja Csarnoki "Atom" Anti helyettesíti majd.

„Nem csak a külső szemlélőknek, de számunkra is szinte hihetetlen, hogy
egy szilveszteri bulira összekovácsolódott banda, akik lételeme az ökörködés, immáron húsz éve vannak együtt - meséli Ambrus Zoli.”
Egy időre kiszállok. Az események forgataga kifárasztott, nem fordítottam elég figyelmet az egészségem megőrzésére. Szeretek távlatokban gondolkodni, így az egészségem megóvása, valamint az elkövetkezendő 20 éves zenekari munkám érdekében, a 2011-es évet a pihenésnek, teljes feltöltődésnek szentelem. Ezért egy időre elvonulok a közszerepléstől, a színpadi munkálatoktól a média pörgéséből és a háttérből folytatom a kreatív és szakmai munkát a fiúkkal. Azért mondom mindezt el, hogy megelőzzem az olyan találgatásokat, miszerint feszültség lenne a csapaton belül. Erről szó sincs, csak az autóbalesetem következményében az egészségemre ennél több időt kell fordítani, ami az elmúlt év alatt teljesen elmaradt és egy ilyen húzós év után egy kis kikapcsolódásra van szükségem.” - tette hozzá az egykori mirigyes

A csapat természetesen nem áll le. Már forgatják a TV2 játékos vetélkedőjét, ahol - két csapatra osztva egymás ellen - számos lehetetlennek tűnő akadálypályán mutatják be, hogy rajtuk semmi sem foghat ki.

2011. 01. 28. 16:51

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ambrus Zoli nélkül folytatják a Mirigyek cikk képei
Irigy Hónaljmirigy - Ambrus Zoli nélkül folytatják a Mirigyek