Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Túl sok lett Rihanna legújabb klipje!

Rihanna - Túl sok lett Rihanna legújabb klipje!

A tegnapi napon került bemutatásra Rihanna legújabb zenei videója, ami az énekesnő S&M címet viselő dalához készült. A rajongók természetesen odavannak a videóért, de számos országban máris betiltásra került az újdonság.

S&M

A barbadosi énekesnő karrierje virágkorát éli. Nem tudom mennyi szabadideje van, de tény hogy dalok, lemezek és klipek tekintetében nehéz mostanság felvenni vele a versenyt. Novemberben megjelent Loud címet viselő ötödik nagylemeze természetesen óriási siker. Ahogyan a nemrég megérkezett új kislemez is.

Az S&M c. felvétel január 21-én jelenhetett meg hivatalosan, a Loud negyedik kislemezeként. A dal egészen jól sikerült, hamar a rajongók kedvence lett. A felvételhez tartozó, tegnap debütáló zenei videó viszont már alaposan megosztja a közvéleményt.

Rihanna - Túl sok lett Rihanna legújabb klipje!

A Melina Matsoukas által rendezett klip pornográf utalásokban és felzaklató képsorokban egyaránt bővelkedik. A szado-mazo jelmezeknek, valamint a túlfűtött erotikával megspékelt képkockáknak köszönhetően, máris tizenegy országban tiltották be a videoklipet.

Ráadásul már a You Tube-on is korhatárhoz kötik a video megtekintését. Nem beszélve arról, hogy az MTV is azon gondolkodik, hogy egy cenzúrázott verziót vetít inkább. Mindenesetre a videó így is sikeres, és már több mint kétmillióan tekintették meg az elmúlt egy napban.

De van ahol nem csak a klippel akadt probléma. A brit BBC Radio 1 kizárólag este hét óra után hajlandó játszani Rihanna legújabb slágerét. Nekik a címmel és a dalszöveggel akadt problémájuk. Ezért a rádió is egy cenzúrázott verzióra vár, amit napközben is lejátszhatnak.

engyus

2011. 02. 02. 17:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Túl sok lett Rihanna legújabb klipje! cikk képei
Rihanna - Túl sok lett Rihanna legújabb klipje!Rihanna - Túl sok lett Rihanna legújabb klipje!