Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Prágából jön hazánkba Rihanna

Rihanna - Prágából jön hazánkba Rihanna

Vadonatúj show-val érkezik Budapestre a barbadosi énekesnő, aki Load című, slágerekben gazdag albumának kulcsdalaira, meg persze korábbi slágereire építi 4. turnéját, aminek főpróbájára Rio de Janeiróban kerül sor az ősszel.

Az idén februárban 23. születésnapját ünneplő Rihanna márciusig aktuális világkörüli turnéjával, no meg a 2011-es Grammy-díjkiosztóval van elfoglalva, ahol szólóban és Eminemmel közösen is jelölt, ám a slágerlistákon több dalával is előkelő helyen szereplő barbadosi énekesnőnek – érthető módon – már most tele van az idei határidőnaplója. Sőt, már az is biztos, hogy 2012-ben a Battleship című mozifilmben szerepel, Liam Neeson társaságában.

De maradjunk még az idei évnél! Ősszel ugyanis 5. sorlemeze, a Loud kulcsdalaira épülő vadonatúj műsorával veszi be az öreg kontinenst. A Loud Turné főpróbájára Brazília egyik legszebb városában, Rio de Janeiróban kerül majd sor szeptember 23-án, hogy aztán Európa-szerte számos arénában szerezzen örömöt és jó hangulatot az embereknek. A fergeteges hangulat már most garantált, hiszen az említett korongról már kislemezen és klubokban is bizonyított az S&M, az Only Girl (In The World), a Drake-kel rögzített What’s My Name, hogy az Eminemmel kétféle módon felvett Love The Way You Lie-ról, illetve Davdi Guetta lemezén szereplő Who’s That Chick?-ről ne is beszéljünk! Márpedig ezek jó eséllyel mind felcsendülnek majd, miközben várhatóan olyan korábbi sikereknek is jut majd hely, mint az Umbrella, a Don’t Stop The Music, a Rehab vagy a Te Amo.

S hogy mindez miért olyan izgalmas? Nos, Rihanna kontinenst átszelő karavánja december 8-án hazánkat is érinti, így érdemes egész évben jól viselkedni, hátha a Mikulás a Papp László Sportarénába szóló Rihanna-koncertjeggyel honorálja a szófogadást! Az énekesnő egyébként a cseh fővárosból, Prágából érkezik majd Budapestre, s nem kizárt, hogy egy kis időt is tölt majd a magyar fővárosban, hiszen a következő fellépésére közel egy hét múlva, Barcelonában kerül majd sor.

Balajti Péter

2011. 02. 08. 22:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 02. 11. 15:28
... a Pap László Sportarénába szóló Rihanna-koncertjeggyel honorálja a szófogadást! ... ------ PAPP LÁSZLÓ! Így, két P-vel! Legalább a nevek helyesírására figyeljünk már oda - Rihanna ide vagy oda...
Vendég 2011. 02. 11. 16:25
Ugyan kit érdekel ez az énekelni se tudó csaj?! Remélem totál bukta lesz az egész...!
Balajti Péter 2011. 02. 11. 20:14
Papp László javítva. Köszönöm a figyelmeztetést!
Vendég 2011. 02. 11. 21:45
Na, jó hogy javítva lett a PAPP LÁSZLÓ! Nekem is szemet szúrt... Azért egy magyar embernek ciki hogy Papp nevét rosszul, bezzeg a senki Rihanna-ét jól írja le... Nem???? Kettejük között van ám egy "kis" különbség... Adjatok az ilyenre, és ne hagyjátok, hogy az olvasótáborotok ifjú nemzedéke itt is hülyeséget tanuljon! Köszi!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Prágából jön hazánkba Rihanna cikk képei
Rihanna - Prágából jön hazánkba Rihanna