Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erox Martini a Parlamentben

Erox - Erox Martini a Parlamentben

A hazánkban élő olasz énekes már szinte magyarnak vallja magát és legújabb dalához a Parlamentet szemelte ki. Új lemeze pedig a jól megszokott stílus és érzelemvilág mellett a politikáról is szól majd.

Sok embernek még az is csak egy álom marad, hogy bejusson a Tisztelt Ház ódon falai közé, ám az olasz énekes olyan merész lépésre szánta el magát, amire eddig még soha senki.

Legalább annyira fontos számomra a magyarságom, mint az olasz származásom. 23 éve élek itt, kettős állampolgár vagyok. Itt született a fiam, és habár gyakran meglátogatjuk Szicíliát, itt van a jelenünk és a jövőnk is. Amikor megszületett a dal, hamar összeállt a kép a fejemben. Szerettem volna felhívni a figyelmet arra, mennyire fontos, hogy az EU soros elnökségének ellátása kapcsán most egész Európa ránk figyel, köszönteni ezt a lehetőséget. Egyben elmondani azt is, hogy az élet minden területén szükség van az értelmes párbeszédre, mert e nélkül, nem épül semmilyen téren a jelen és a jövő. Utánanéztem, mi ennek a módja, és hivatalosan kérvényeztem, hogy engedélyezzék a forgatást, hiszen hol máshol lehetne a helyszíne egy ilyen üzenetnek, mint a Parlamentben? Majd egy hónap után megkaptam az engedélyt.” - mesélte az énekes.

A többszörös arany és platinalemezes előadóművész hamarosan megjelenő 14. lemezének dala nemsokára látható lesz klip formájában is. Erox bízik abban, hogy a szórakoztatás, és az érzelmek bemutatása mellett, most egy fontos dologra is felhívhatja a figyelmet.

2011. 02. 09. 21:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Baba 2015. 07. 21. 8:23
..))
Réka 2015. 09. 08. 7:29
Imádom!Réka

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Erox Martini a Parlamentben cikk képei
Erox - Erox Martini a Parlamentben