Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Axl Rose nem felejt

Axl Rose - Axl Rose nem felejt

A mostanában szárnyra kapott pletykákkal ellentétben a Guns N’ Roses nem áll össze, nem turnézik az eredeti felállásban és Axl nem akar bocsánatot kérni Slash-től.

A napokban Slash, mikor az Ozzy Osbourne-al közös turnésorozatról beszélt, megemlítette, hogy ő nem állna útjában az Axl Rose-al való újbóli zenélésnek, amennyiben a Guns N’ Roses frontembere bocsánatot kérne tőle. A Los Angeles Daily egyik újságírója afelől tudakolózott, hogy mit tenne Slash, ha Axl felhívná, bocsánatot kérne, és újra akarná kezdené az együttzenélést.

Axl Rose - Axl Rose nem felejt

„Nagyon meglepődnék, ha ilyen telefont kapnék Axltől. Nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténhet. Nagyon sok mindent kellene megbeszélnünk, de azt hiszem, nem zárkóznék el semmitől”, mondta a Guns N’ Roses egykori gitárosa.

Erre természetesen - egyáltalán nem gyerekes- módon, Axl Rose is úgy érezte, valamit lépnie kell. A híresek, gazdagok (és tinédzserek) mikroblog oldalán, a Twitteren, Axl közölte, hogy nincs szándékában az eredeti tagokkal koncertezni és teljesen elégedett a zenekar jelenlegi felállásával.

„Az állításokkal ellentétben nincsenek, és nem is voltak soha konkrét tervek azzal kapcsolatban, hogy bárki is visszatérne a Guns N’ Roses-ba, az eredeti tagok közül. Ezek a híresztelések megalapozatlan, random pletykák, amelyek csupán „egy bizonyos valaki” agyszüleményei.”

Slash 1996-ban hagyta el végleg a Guns N’ Roses-t, és Axl Rose-al azóta nem beszélnek egymással.

Zsuzsi

2011. 02. 10. 17:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Axl Rose nem felejt cikk képei
Axl Rose - Axl Rose nem felejtAxl Rose - Axl Rose nem felejt