Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos: új maxi és lemezbemutató

Ákos - Ákos: új maxi és lemezbemutató

Tavasszal új maxira készül Ákos, mely egyben felvezetője lesz a május 14-i, Budapest Sportarénás lemezbemutató koncertjének. Az exkluzív estének ígérkező nagykoncerten hallhatja először a közönség a legutóbbi Ákos-album, A KATONA IMÁJA dalait.

Ákos 2010. októberében jelentette meg tizenhatodik stúdióalbumát, A KATONA IMÁJA címmel. A négy éve várt új korong olyan sikerdalokat vonultat fel mint a SZINDBÁD DALA vagy A FÉNYBE NÉZZ. A kiadvány alig pár hét leforgása alatt lett platinalemez, melynek szerzeményeit idén mutatja be élőben Ákos és zenekara, 2011. május 14-én, szombaton este a Papp László Budapest Sportréna színpadán. A megújult koncertműsoron kívül sok meglepetésre is készül a banda: mind látványban, mind pedig repertoárban egy exkluzív estének nézhetünk elébe. Egy biztos: hazai szinten az egyik legszínvonalasabb Produkció lép színpadra. A koncertre egyébként már a www.akos.hu webáruházában és a Ticket Express országos hálózatában is lehet jegyet vásárolni.

Ákos - Ákos: új maxi és lemezbemutató

A májusi koncert előtt pedig a tervek szerint még egy új maxi is napvilágot lát, amelyre egy vadonatúj szerzemény is felkerül számos remix és élő felvétel mellett. A cím és a megjelenés dátuma még nem publikus, de mint eddig is megszokhattuk Ákostól, a születésnapja, április eleje környékén szokott újdonságokkal jelentkezni.

2011. 02. 17. 11:39

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos: új maxi és lemezbemutató cikk képei
Ákos - Ákos: új maxi és lemezbemutatóÁkos - Ákos: új maxi és lemezbemutató