Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sztárparádé Kanye West legújabb dalában

Kanye West - Sztárparádé Kanye West legújabb dalában

Kanye West legújabb dala All Of The Lights címen jelent meg január 18-án. A felvételben számos sztárénekes is közreműködik. A szemfüles hallgatók felfigyelhetnek például Rihanna, Alicia Keys, John Legend valamint Elton John hangjára is.

All Of the Lights

Kanye West vitathatatlanul a szakma legnagyobbjai közé sorolható. Viszont ezzel együtt elég megosztó személyiségnek számít. Gondoljunk itt csak túlzott szabadszájúságára, Taylor Swift nyilvános megalázására, vagy akár a zenésztársak állandó ócsárolására. De nem is kell ilyen messzire mennünk! Elég a múlt év égén betiltott Kanye lemezborítóra gondolni, amelyen, még ha csak ábrázolva is, de Kanye-t láthattuk félreérthetetlen pozícióban.

Kanye West - Sztárparádé Kanye West legújabb dalában

Ezeket leszámítva mégis számos rajongója akad, hiszen zenéjét sokan kedvelik. Az elmúlt év novemberében került piacra Kanye West nagysikerű, ötödik stúdióalbuma, My Beautiful Dark Twisted Fantasy címen. Az albumról eddig négy kislemez került bemutatásra. Legutóbb az All Of The Lights című felvétel, melyhez természetesen videoklip is készült.

Ha lehet ilyet mondani, Kanye nem bízta a véletlenre legújabb felvételét. Már-már meglepően nagy munkát fektetett bele, hiszen a rapper mellett olyan neves előadók is szerepet kaptak a dalban, mint Rihanna, Kid Cudi, Fergie, Alicia Keys, Elton John és ez még közel sem a teljes lista.

Természetesen a főszerepet Kanye, és a mostanság nagy népszerűségnek örvendő Rihanna kapta. Így van ez a ma bemutatott zenei videóban is. A több mint öt perces klipben a két előadón kívül ugyan Kid Cudi is feltűnik, mégis érezhető hogy a videót rendező Hype Williams, Kanye és Rihanna párosára építette a klipet.

engyus

2011. 02. 20. 13:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sztárparádé Kanye West legújabb dalában cikk képei
Kanye West - Sztárparádé Kanye West legújabb dalábanKanye West - Sztárparádé Kanye West legújabb dalában