Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Adele meghódította Nagy-Britanniát

Adele - Adele meghódította Nagy-Britanniát

Nyugodtan kimondhatjuk, hogy Adele mára Nagy-Britannia egyik legkedveltebb előadójává vált. Legújabb, Someone Like You című dalával pedig örökre beírta magát a zenetörténelembe. A hétvégén ugyanis felért a brit toplista csúcsára.

Someone Like You

A mindössze 22 esztendős brit Adele két évvel ezelőtt tűnt fel a zenei palettán, egy Bob Dylan feldolgozással. A Make You Feel My Love című felvétel új változata hamar nagy kedvenccé vált. A dal máig igen sikeres, többször visszatért már a lejátszási listák élmezőnyébe. De azt sem szabad elfelejtenünk, hogy 2009-ben két Grammy-díjjal is elismerték tehetségét.

Adele - Adele meghódította Nagy-Britanniát

Adele idén januárban jelentette meg második stúdióalbumát 21 címen. Az első kislemez aRolling In The Deep c. dal volt, ami novemberben került a boltokba. Majd február 15-én ezt követhette a második kislemezként megjelenő Someone Like You. A dalt az amerikai zenész és producer Dan Wilson, és Adele írta. Egy igazi zongoraalapokra épülő balladáról van szó, amely első hallásra elvarázsolja az embert.

A múlt héten megrendezett Brit Awards 2011-es díjkiosztón Adele is a fellépők között volt. A közönség nagy örömére legújabb dalát adta elő. Az érzelmekben gazdag előadás meg is tette hatását. A nézőkön és az est házigazdáján kívül Adele is könnyekig hatódott.

A világklasszis produkció után nem is meglepő, hogy Adele vasárnap már a brit Top 40-es lista élén találta magát. Így már a brit énekesnő is elmondhatja magáról, hogy Európa legmeghatározóbb slágerlistájának élén szerepelt.

Ráadásul az iTunes letöltési listát is sikerült meghódítania a múlt héten. Sőt! Korábban kiadott Rolling In The Deep c. dala is a top 10-ben található mindkét listán. Úgy néz ki Adele végleg letette névjegyét a zene világában. Valószínűleg a jövőben is hallani fogunk még róla és a két Grammy mellé, talán több is csatlakozhat.

engyus

2011. 02. 21. 23:46

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

buywowgold 2011. 02. 22. 2:18
A very nice girl ,i like her:D http://www.itemgarden.com http://www.buywowgold.ws

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Adele meghódította Nagy-Britanniát cikk képei
Adele - Adele meghódította Nagy-BritanniátAdele - Adele meghódította Nagy-Britanniát