Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Átdolgozta legújabb videoklipjét a One Republic

One Republic - Átdolgozta legújabb videoklipjét a One Republic

Úgy néz ki, a One Republic szeret több klipverziót is elkészíteni a dalok mellé. Legutóbb Secrets címet viselő felvételükhöz készült több videoklip. Ezúttal pedig a novemberben megjelent, Good Life c. dal kapott egy újabb zenei videót.

Good Life

A Good Life című felvétel, a coloradói banda, Waking Up c. albumának negyedik kislemezeként jelenhetett meg november 19-én. A debütálást megelőzően természetesen a hivatalos zenei videó is elkészült, melyet már közel hárommillióan tekintettek meg az interneten.

Az együttes azonban úgy döntött, ezt a kisfilmet is átdolgozza, így a napokban bemutatásra kerülhetett egy újabb változat. Nagy újdonságokra azonban ne számítsunk! A régi felvételeket felhasználva, egy kicsit művészibbé és ötletesebbé varázsolták a klipet.

One Republic - Átdolgozta legújabb videoklipjét a One Republic

A dal viszont még mindig nagyon hangulatos. De így van ez a legtöbb One Republic nótával. Így már ahhoz is hozzászokhattunk, hogy az öttagú banda dalait előszeretettel használják reklámokban, filmelőzetesekben és mozifilmekben is.

A Good Life például felcsendült a legújabb Julia Roberts film, az Ízek, imák, szerelmek (Eat Pray Love) című produkció előzetesében. Valamint a Könnyű Nőcske (Easy A) című vígjátékban is felfigyelhettünk az ismerős dallamokra.

A rajongóknak pedig jó hír, hogy a srácok megállíthatatlanul dolgoznak. Már készülőben van a harmadik One Republic album, amely Blindside címen jelenik majd meg, várhatóan az év második felében.

engyus

2011. 02. 23. 17:38

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Átdolgozta legújabb videoklipjét a One Republic cikk képei
One Republic - Átdolgozta legújabb videoklipjét a One RepublicOne Republic - Átdolgozta legújabb videoklipjét a One Republic