Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Katy nem Britneyt cikizte

Kate Perry - Katy nem Britneyt cikizte

A pletykákkal ellentétben Katy Perry általánosságban cikizte a termékpromóciót a videóklippekben, és nem Britney legújabb, ’Hold it agaist me’ c. videója volt az énekesnő célpontja.

Katy Perry múlt héten Twitter oldalán azt osztotta meg népes követőtáborával, hogy véleménye szerint „kolléganőinek” a termékpromóciót, stílusosan és nem túl feltűnően kellene szerepeltetni a videóklipjeikben. Nem úgy, hogy a legegyszerűbb földi halandó számára is nyilvánvaló legyen, hogy az előadó melyik cégtől kapta a pénzt a kliphez.

Perry mikro-blogbejegyzése után természetesen rászállt a sajtó az énekesőre, hogy a Twitteren nyilván burkoltan Britney legújabb videójáról mondta el véleményét.

Kate Perry - Katy nem Britneyt cikizte

Spears új videóklipjének elkészítését ugyanis körülbelül 500.000 dollárral „támogatták” azok a különböző cégek, akiknek termékei feltűnnek a közel négy perces videóban.

Perry azonban cáfolta a feltételezéseket, mondván, az egész kitaláció és hazugság. Ő csupán általánosságokban fejezte ki véleményét a termék reklámokkal kapcsolatban.

„Szinte minden popsztár promótál valamit a videóklippekben. A zeneiparra is nehéz idők járnak most, a videók elkészítése azonban nagyon drága”, mondta az énekesnő.
„Én is éltem már hasonló lehetőségekkel és örültem, hogy így igényesebb videókat tudtunk készíteni”, tette hozzá Perry.

Végül a sajtónak is üzent az énekesnő: „Ne uszítsátok egymás ellen a művészeket. Tegyétek inkább azt, amihez igazán értetek. Hazudozzatok, pletykáljatok, túlozzatok el mindent, és továbbra is segítsétek a fiatal generációt értékítéletének elveszítésében”.

Zsuzsi

2011. 02. 23. 19:39

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katy nem Britneyt cikizte cikk képei
Kate Perry - Katy nem Britneyt cikizteKate Perry - Katy nem Britneyt cikizte