Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Born This Way

Lady GaGa - Born This Way

Már nagyon várt dátum 2011. május 23-a, mind zenei, mind rajongói berkekben, hiszen ezen a napon fog megjelenni Lady Gaga második nagylemeze, a „Born This Way”.

Az album népszerűsítése már a tavalyi évben kezdetét vette, amikor is az énekesnő először elénekelte nagyközönség előtt a” You and I” című dalt. Ezután nem volt megállás, Gaga már szinte minden koncertjén előadta a „The Monster Ball” elnevezésű turnéjának keretén belül.
A”Born This Way” első élő előadására az énekesnő nem más alkalmat talált, mint a február 13.-án megrendezésre került, legrangosabb zenei gálát, a Grammy díjátadót.
Az album megjelenéséig azonban a rajongók számíthatnak még egy szenzációra, az első kislemezhez készülő videó klipre, ami a hatalmas durranásnak ígérkezik, hiszen a rendező nem más, mint Jonas Akerlund, akivel Gaga már dolgozott együtt a „Paparazzi”, valamint a Beyoncéval közös klip, a „Telephone” forgatásán is.
Nem csak a kritikusok rajonganak az új dalért, hanem maga az énekesnő is. Gaga úgy beszél az dalról és az egész albumról, hogy ez lesz az évtized legnagyobb albuma. Egy lengyelországi koncertjén az énekesnő így nyilatkozott az albumról:
„Ígérem nektek, soha nem hagylak titeket cserbe. Semmiért a világon. Az album készen van és k***a jó. Megígérem, hogy az évtized legnagyszerűbb albumát készítettem el, csak nektek. Az a vicces, hogy néhány ember valamiféle márkává süllyesztette a szabadság fogalmát. Azt hiszik, trendi szabadnak lenni. Azt hiszik, trendi felvállalni a valódi identitásod. Igazándiból a Born This Way-ben semmi trendi nincsen. Ez a kapcsolat, amelyben mindnyájunknak része van, egy sokkal mélyebb dolog, mint egy paróka, egy rúzs, egy öltözet, vagy egy kib*szott húsruha. A Born This Way arról szól, ami este ébren tart minket, és amitől félünk.”
És mint mindjárt láthatjuk is, az énekesnő reménykedése nem is volt hiábavaló, valóban valami maradandót alkotott. Mindössze három nap alatt 448 ezer eladott példánnyal büszkélkedhet az első kislemezből. És nem mintha ez még nem lenne elég, de az ő dala lett a 1000. dal, ami első helyen debütált, a Billboard Hot 100-as listáján. Ezen kívül még abban a megtiszteltetésben is része lehet, hogy Ő lesz a következő Billboard szám címlapján. Kezdetnek nem is rossz…

evelin

2011. 02. 25. 11:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 03. 15. 12:38
sokat kel kilodni evel a letöltédel

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Born This Way cikk képei
Lady GaGa - Born This Way