Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Klasszikusok új köntösben

Greyson Chance - Klasszikusok új köntösben

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer Amerikában egy kisfiú, aki úgy döntött, kerül, amibe kerül, ő bizony híres lesz. Mint a mesékben, neki is akadt egy jó szándékú segítője (nem más, mint az édesapja), aki egy szép napon úgy döntött, feltölti fia egy dalát a Youtube-ra, ahol pár napon belül több ezren figyeltek fel rá. Ez eddig egy igazi tündérmesének tűnhet, de az igazi csoda csak ezután következett…

Bizony, bizony mesénk főszereplője nem más, mint Greyson Chance, az a 13 éves kisfiúról, aki napok alatt beírta magát a zene történelmébe, hihetetlen tehetségével és csodálatos hangjával. Rajongóit azzal szerezte, hogy meglévő slágereket dolgoz fel sajátos stílusban és adja elő azokat zongorakísérettel.
Első feldolgozása, Lady Gaga „Paparazzi” című slágere volt, amivel még magát az énekesnőt is lenyűgözte. Azonban nem Gaga volt az egyetlen híresség, akit a fiúnak sikerült teljesen levennie a lábáról. Rajta kívül még Ellen DeGeneres is a rajongójává vált, olyannyira, hogy rögtön a szárnyai alá és vette és lemezszerződét ajánlott neki a saját lemezkiadó cégénél.
Ezek után nem sokkal megjelent Greyson első önálló dala, a „Waiting Outside The Lines”, amihez klip is készült.
A napokban újabb szenzációs videóval rukkolt elő a fiatal tehetség. Ezúttal szintén egy híres nóta feldolgozását választotta: Alicia Keys és Jay-Z közös dalát, az Empire State of Mind-ot hallhatjuk tőle, fantasztikus zongora kísérettel.

evelin

2011. 02. 25. 14:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Klasszikusok új köntösben cikk képei
Greyson Chance - Klasszikusok új köntösben