Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Napoleon Boulevard végre elszállt a hülye űrhajóval!

Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard végre elszállt a hülye űrhajóval!

Végre elkészült az első klipünk!!! –ujjongott Lilla a frissen elkészült video kapcsán. „Épp most van a premierje a Világfalu lemez első hivatalos video klipjének, melyet a „Szállj el a hülye űrhajóddal” című dalból készítettünk el.”

Szállj el a hülye űrhajóddal

Miközben Lilla és csapata szorgosan dolgozott a legújabb klip forgatásán (melyről az albumban friss képeket láthattok), a rajongók sem tétlenkedtek, hiszen két, úgynevezett rajongói boot leg- klip is fölkerült a YouTube-ra a lemezről. Az egyik a címadó dalból, a „Világfaluból” készült, a másik kreatív klipet a „42” című dalból rakták össze. A csapat elmondása szerint hízelgőnek találták a videók elkészítését, hiszen ez csupán azt mutatja, hogy van akit inspirál és tettre sarkall az újonnan elkészült anyag.

Az új klip debütálásával egy időben, tovább szorgoskodott a Napoleon Boulevard csapata, és elkezdték a következő hivatalos klip előkészületeit is, mely ez esetben a megszokott megvalósításoktól teljesen eltér majd. Ugyanis különleges kéréssel fordulnak az ország kreatív gyerkőceihez, mivel a klip gyerekrajzokból fog állni, így azoknak a műveit várják, akiket bármilyen módon megihlet a „Búvárok, a partra!” című Napoleon Boulevard dal a Világfalu lemezről.

A csapat a következő feltételeket szabta meg a rajzok elkészítéséhez:

Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard végre elszállt a hülye űrhajóval!

„Mit is szeretnénk? Igazi gyerekrajzokat,

1. Fekete doboz
2. Ujj nyomja a gombot (távirányító gombot), ehhez elég a kéz
3. Repülőgép
4. Rend
5. Kérdés
6. Távirányító
7. Zebra
8. Búvár
9. Hangjegyek
10. Hangszerek: fuvola, dob, gitár, zongora, mikrofon, dobverő
11. A világ széle
12. Odaát mi van még?
13. Ember fejjel lefelé (a haja is úgy lóg)
14. Ember válaszol éppen
15. Ember szépen ül a helyén

És még bármi mást, ami a dalról eszetekbe jut. A rajzok színesek legyenek, színes ceruzával. Lehetőleg 600 DPI-vel legyen beszkennelve, akár személyesen vagy levélben is elküldheted a Solaris Produkciós Ház - 1034 Budapest, Kecske utca 27. címre, vagy az info@napoleonboulevard.hu –ra várjuk őket.

Addig mindenkinek a figyelmébe ajánljuk a „Szállj el a hülye űrhajóddal” című legújabb Napoleon Boulevard klipet, és kíváncsian várjuk a folytatást.

Bius

2011. 02. 25. 14:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Napoleon Boulevard végre elszállt a hülye űrhajóval! cikk képei
Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard végre elszállt a hülye űrhajóval!Napoleon Boulevard - Napoleon Boulevard végre elszállt a hülye űrhajóval!