Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Liam jól beszólt a Radiohead-nek

Beady Eye - Liam jól beszólt a Radiohead-nek

Jó hírünk van azok számára, akik ez idáig arra vártak, hogy visszatérjen a jó öreg, beszólogatós Liam Gallagher. A Beady Eye frontembere jött, látott, és beszólt. Ezúttal Thom Yorknak.

A Gallagher testvérek fiatalabbika, azért kezdte ki a Radiohead-et, mert azok legutóbbi albuma, a ’King of Limbs’ egy „kib***ott fáról szól”.

Gallagher akkor kezdett neki az oxfordi csapat ócsárolásának, amikor nemrégiben a ’Thequitus.com’ arról kérdezte, hogy milyen zenékből meríti inspirációit. Az énekes válaszból egyértelműen kiderült, hogy a Radiohead még véletlenül sem tartozik ezek közé a zenekarok közé.

Beady Eye - Liam jól beszólt a Radiohead-nek

A Radiohead legutóbbi, ’King of Limbs’ c. albuma, egy Wiltshire-ben található, közel ezer éves fáról kapta a nevét.

„Meghallgattam a legutóbbi Radiohead lemezt, és nem akartam elhinni, hogy igaz. Ezek ezt komolyan gondolták? Szeretném azt hinni, hogy mi kurva jól csináljuk azt, amit csinálunk. Ők meg egy kib***ott fáról dalolásznak? Egy ezer éves fáról? Mind megb***hatják”, nyilatkozta Gallagher, a britek nagy megmondóembere.

„Mikor először halottam, reménykedtem, hogy legalább valami modernkori fa inspirálta őket, vagy egy olyan, amit mondjuk a múlt héten ültettek. Érted mi mondok?” tette hozzá hitetlenkedve Gallagher.

A sok káromkodás mellett azért jótékonykodásra is akad ideje a Beady Eye frontemberének. Gallagher, a Pretty Green néven futó saját ruha márkáján keresztül, most egy olyan pólót dobott a piacra, amelynek mind a 45 fontját jótékony célokra használhatja fel a Teenage Cancer Trust.
„Mindig is nagy támogatója voltam a TCT-nek (Teenage Cancer Trust), ez az együttműködés velük, csupán a kezdet”, mondta az énekes.

Zsuzsi

2011. 03. 01. 21:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Liam jól beszólt a Radiohead-nek cikk képei
Beady Eye - Liam jól beszólt a Radiohead-nekBeady Eye - Liam jól beszólt a Radiohead-nek