Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elton John és a törpék sikere

Elton John - Elton John és a törpék sikere

Nemrég megjelent a Gnomeo & Juliet c. törpés vígjáték filmzenei anyaga. A tizenégy track-es albumon a világ egyik legsikeresebb szerzőpárosa, Elton John és Bernie Taupin dalai kerültek fel, természetesen Sir Elton előadásában. A klasszikus slágerek mellé két vadonatúj nóta is felkerült: a “Hello Hello” és a “Love Builds a Garden”, valamint a Nellie Furtadoval duettben énekelt ’73-as világsláger a “Crocodile Rock” új változata.

A Tony-, Grammy- és Oscar-díjas énekes-dalszerző, zenész és humanitárius Sir Elton John élő pop zenei legenda. Karrierjének több mint négy évtizede alatt, majd negyed billió lemezt adott el és több mint félszáz Top 40-es slágert produkált. A világsztár munkássága a hangstúdióktól, óriási koncerttermeken keresztül egészen a Broadway-ig terjed.

Az animációs film sztoriját William Shakespeare klasszikus darabja ihlette. Két ellenséges kert fiatal törpéi, Gnomeo (James McAvoy hangjával) és Juliet (Emily Blunt hangjával) megpróbálják elkerülni a tragédiát, és vidám befejezéssel zárni szerelmük történetét. Hogyan lelhetik meg a boldogságot a fiatal törpe szerelmesek a rózsaszín plasztik flamingók, az ellenségeskedő szomszédság és a hátborzongató fűnyíró versenyek világában? Ez majd a mozikban kiderül...

“A Rómeó és Julia minden idők legnagyszerűbb szerelmes történte. A kerti törpék velünk együtt szinte az egész világot belakják. Ez a társítás ragyogó ötlet volt!” - tette hozzá a világsztár.

2011. 03. 04. 10:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elton John és a törpék sikere cikk képei
Elton John - Elton John és a törpék sikere